Trabzonspor Halilhodzic tuzağa düşmedi

Halilhodzic tuzağa düşmedi

18.09.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ukraynalı bir gazetecinin “Dünya Kupası’nda Rusya’yı engellediğiniz için teşekkür ediyorum” sözlerine, “Biz burada Metalist maçını konuşuyoruz. Spor dostluk, saygı ve paylaşımdır. Politik konulara girmem” yanıtını verdi.

Halilhodzic tuzağa düşmedi

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, düzenlediği basın toplantısında Ukraynalı bir gazetecinin, ülkesinin Rusya ile yaşadığı gerginliğe vurgu yaparak, “Cezayir Milli Takımı’nın başında Dünya Kupası’nda Rusya ile berabere kalarak gruptan çıkmasını önlediniz, teşekkür ediyorum” sözlerine, “Burada Melatist maçını konuşuyoruz. Spor dostluk, saygı ve paylaşımdır. Bu tarz politik konulara girmek istemiyorum” yanıtını verdi.

Halilhodzic maçla ilgili olarak ise şunları söyledi: “Rakibi çok iyi inceledik. Geçen sezonu liglerinde 3.
sırada bitirdiler. Zor bir müsabaka olacak. Grubu ilk iki sırada bitirmek isteğindeyiz. Deplasmanda galibiyetle başlamak güzel olur. Bu kulvarda henüz kendini kanıtlamış bir takım değiliz ve favori ilan edilemeyiz. Deplasmanda kazanmak kolay değil. İstikrarlı ve kararlı olmalıyız.
Son dört resmi maçta takımın gol yemediğinin hatırlatılması üzerine ise “Yanıtını maçları izleyenler karar versin. Taktiklerimi iyi hazırlarım. Kaleci Onur iyi maçlar çıkarıyor ama takım olarak herkes birbirine yardımcı oluyor. Buraya yedi yabancı getirdim ama hepsini anyı anda oynatacağım anlamına gelmez bu yorumunu yaptı.”