Voleybol Hamsik Göteborg'a milyonlar kazandırdı

Hamsik Göteborg'a milyonlar kazandırdı  

05.12.2021 - 15:42 | Son Güncellenme:

Marek Hamsik’in Trabzonspor öncesi adresi olan Göteborg’da sadece altı maçta forma giymesine karşın, kısa süre içerisinde kulübe 3 milyon 750 bin lira kazandırdığı ortaya çıktı.  

ONUR DİNÇER/SKORER DIŞ HABERLER 

Haberin Devamı

Trabzonspor’u şampiyonluk yarışında sürükleyen isimlerden olan Marek Hamsik’in önceki kulübüne ciddi paralar kazandırdığı ortaya çıktı. Slovak futbolcu mart ayında transfer olduğu İsveç ekibi Göteborg’da yalnızca altı maçta forma giymiş, ardından bordo-mavililerin yolunu tutmuştu.  

Forma-bilet satışı, UEFA ödemesi  

Göteborg Kulübü tarafından Göteborgs-Posten’e yapılan açıklamaya göre İsveç ekibi, kısa süre içerisinde yıldız futbolcu üzerinden önemli bir gelir elde etti. Forma satışı, bilet satışı ve oyuncuyu EURO 2020’ye gönderdiği için UEFA’dan gelen parayla toplamda 2.5 milyon İsveç Kronu (3 milyon 750 bin TL) kazanıldığı duyuruldu. 

Trabzon’da 6 gole direkt etki etti  

Marek Hamsik altı maçta formasını giydiği Göteborg’da bir gol atmış, ardından kaptan olarak sahaya çıktığı Avrupa Futbol Şampiyonası’nın yolunu tutmuştu. Son olarak Adana Demirspor karşısında fileleri havalandıran deneyimli orta saha oyuncusu, Trabzonspor’da ise 12 lig maçında oynadı, 2 gol-4 asiste imza attı.

Haberin Devamı