UEFA Avrupa Ligi Hansi Flick, Eintracht Frankfurt-Fenerbahçe maçını statta izleyecek

Hansi Flick, Eintracht Frankfurt-Fenerbahçe maçını statta izleyecek

16.09.2021 - 15:34 | Son Güncellenme:

Almanya A Milli Takımı Teknik Direktörü Hansi Flick, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Eintracht Frankfurt-Fenerbahçe maçını bu akşam yerinde takip edecek.

Hansi Flick, Eintracht Frankfurt-Fenerbahçe maçını statta izleyecek

Eintracht Frankfurt ile Fenerbahçe arasında bu akşam oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçının özel bir konuğu olacak. Ev sahibi ekibin taraftarlarının yanı sıra, gurbetçiler de bu mücadeleyi sabırsızlıkla beklerken tribünde ise önemli misafirler olacak.

Haberin Devamı

Oyuncu seçimine etki edecek

Almanya Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Hansi Flick Frankfurt-Fenerbahçe maçında tribünde olacak ve karşılaşmayı yerinde takip edecek. Yapılan duyuruda Almanya’nın sıradaki kadrosunu oluşturmadan önce gideceği maçlar arasında olduğu belirtildi.

Üçte üçle başladılar

Joachim Löw’ün ayrılmasının ardından takımın başına geçen Hansi Flick yönetiminde Panzerler iyi bir performans sergilemiş, üç maçını da kazanırken, bu maçlarda 12 gol atıp kalesinde hiç gol görmemişti.

25 bin taraftar, 1250 Türk

Karşılaşmanın oynanacağı Commerzbank Arena’da stadyumun yarıdan biraz fazlası bu akşam dolu olacak. Uluslararası maçlarda 48 bin kapasiteye sahip Frankfurt’taki statta kovid19 kısıtlamaları nedeniyle yaklaşık %50 kapasiteye izin verildi. 1250 kişilik Fenerbahçe taraftarlarına ayrılan bölümle birlikte 25 bin taraftar karşılaşmayı tribünden takip edecek.

Haberin Devamı

BERISHA KİMDİR?