Fenerbahçe Hasan Ali'ye talih kuşu

Hasan Ali'ye talih kuşu

23.04.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Caner Erkin krizini yaşayan Fenerbahçe’de sol bek için tüm gözler Hasan Ali Kaldırım’a çevrildi. EURO 2016’yı çok isteyen tecrübeli yıldız eline çok önemli bir fırsat geçirdi.

Hasan Aliye talih kuşu

CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

Galatasaray derbisi öncesi Caner Erkin krizi ile sarsılan Fenerbahçe’de umutlar Hasan Ali Kaldırım’a bağlandı. Caner’in kadro dışı kalmasıyla sol bekte formayı tamamen garanti altına alan tecrübeli yıldız, kariyeri için önemli bir fırsat yakaladı.

EURO 2016’da A Milli Takım formasını taşımayı arzulayan 26 yaşındaki futbolcu, ligde kalan haftaları iyi değerlendirmek istiyor.

Hasan Ali, kalan 5 maçta hem Fenerbahçe’ye katkı vererek güven kazanmak hem de milli forma için birinci alternatif olmayı amaçlıyor. Kariyerinin en istikrarlı sezonlarından birini geçiren sarı-lacivertli sol bek, 29 haftanın 21’inde forma giydi.

Bu sezon hücum gücünü geliştiren ve normal antrenmanlarla sınırlı kalmayıp, dışarıdan da destek alan Hasan Ali, taraftarların da saygısını kazandı. Her zaman işini yapan Hasan Ali Kaldırım, tribünlerin şimdiden gözüne girdi.

Yazarlar