Galatasaray Hasan Şaş Florya'da! Okan Buruk ve Cenk Ergün ile buluştu

Hasan Şaş Florya'da! Okan Buruk ve Cenk Ergün ile buluştu

13.09.2022 - 21:53 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcı antrenörlüğünü yapan sonrasında görevinden ayrılan Hasan Şaş'tan sürpriz Florya ziyareti geldi.

Hasan Şaş Floryada Okan Buruk ve Cenk Ergün ile buluştu

Galatasaray'da yardımcı antrenör ve futbolcu olarak şampiyonluk yaşayan Hasan Şaş sürpriz bir ziyarette bulundu. Son olarak Terim'in ekibinde yer alan ve uzun süredir takım çalıştırmayan Şaş Florya'da antrenmanı takip etti.

Haberin Devamı

GÖREVİNDEN AYRILMIŞTI
Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Hasan Şaş, 2020 yılında görevinden ayrılmıştı. Şaş, paylaşımında, "Bugünden itibaren çok sevdiğim Galatasaray'dan kendi isteğimle ayrılmış durumdayım. Bugüne kadar en kötü günlerimde bana destek veren taraftarımıza teşekkür ederim. Hoşçakalın." ifadelerini kullanmıştı.

Ayrılığıyla ilgili çeşitli iddialara atılsa da en büyük neden olarak Albert Riera'nın teknik kadroda düşünülmesi olmuştu. Şaş'ın ayrılığı sonrası İspanyol isim Fatih Terim'in ekibine katılmıştı. Terim'in ayrılığı sonrasında kulüpte kalmaya devam eden Riera sonrasında Olimpija Ljubljana takımının başına geçmişti.

Hasan Şaş Floryada Okan Buruk ve Cenk Ergün ile buluştu

ŞAŞ FLORYA'DA
Uzun süredir takım çalıştırmayan Hasan Şaş, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde takımı ziyaret etti. Okan Buruk'un yönetimindeki antrenmanı izleyen Şaş, sarı-kırmızılı isimlerle buluştu.

Haberin Devamı

OKAN BURK VE CENK ERGÜN İLE BULUŞTU
İdmanda Okan Buruk ile sohbet eden Şaş, Cenk Ergün ile yan yana pozunu paylaştı. Galatasaraylı antrenör paylaşımında "Tam gününde, Florya Metin Oktay Tesislerindeyiz. Ruhun şad olsun." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Türk futbolunun ve Galatasaray’ın efsane futbolcusu 'Taçsız Kral' lakaplı Metin Oktay, ölümünün 31. yıl dönümünde mezarı başında anıldı

Hasan Şaş Floryada Okan Buruk ve Cenk Ergün ile buluştu

HASAN ŞAŞ'IN OĞLU FLORYA'DA MAÇA ÇIKTI
Geçen sezonun sonlarına doğru mart ayında A Takım ile genç takım maç yapmıştı. Florya'daki 4 gollü karşılaşmada sürpriz isim dikkat çekmişti. Mücadelede Galatasaray eski futbolcusu ve antrenörü Hasan Şaş'ın oğlu Yusuf Deniz Şaş U17 takımında forma giymişti.

Hasan Şaş Floryada Okan Buruk ve Cenk Ergün ile buluştu

Hasan Şaş 1998 yılında Galatasaray'a transfer oldu. Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı ve Süper Kupa'yı kazandığı 2000 yılında kadroda yer aldı. 47 kez milli takımda oynayan ve 4 golü olan futbolcu, Türkiye'nin 2002 Dünya Kupası'nda üçüncülüğü aldığı kadroda bulundu. Aynı sene FIFA tarafından 2002 Dünya Kupası'nın en iyi 6. oyuncusu seçildi.

France Football tarafından da Avrupa'nın en iyi 11. futbolcusu seçilmiş olan Hasan Şaş, Dünya Kupası sonrası Avrupa'nın büyük kulüplerinden teklif almasına rağmen Galatasaray Kulübü'nde kalmayı tercih etti. 2009 yılında Galatasaray ile sözleşmesinin yenilenmemesi üzerine aktif futbol yaşamına 33 yaşında son verdi.

Haberin Devamı

Yazarlar