Galatasaray Hasan Şaş sessizliğini bozdu! Kararını açıkladı

Hasan Şaş sessizliğini bozdu! Kararını açıkladı

21.09.2022 - 11:34 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da yardımcı antrenör ve futbolcu olarak şampiyonluk yaşayan Hasan Şaş yaptığı açıklama ile kararını açıkladı.

Hasan Şaş sessizliğini bozdu Kararını açıkladı

Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcı antrenörlüğünü yapan sonrasında görevinden ayrılan Hasan Şaş geçtiğimiz günlerde Florya'yı ziyaret etmişti. Şaş yaptığı açıklama ile kararını açıkladı.

Haberin Devamı

GÖREVİNDEN AYRILMIŞTI
Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Hasan Şaş, 2020 yılında görevinden ayrılmıştı. Şaş, paylaşımında, "Bugünden itibaren çok sevdiğim Galatasaray'dan kendi isteğimle ayrılmış durumdayım. Bugüne kadar en kötü günlerimde bana destek veren taraftarımıza teşekkür ederim. Hoşçakalın." ifadelerini kullanmıştı.

Hasan Şaş sessizliğini bozdu Kararını açıkladı

Ayrılığıyla ilgili çeşitli iddialara atılsa da en büyük neden olarak Albert Riera'nın teknik kadroda düşünülmesi olmuştu. Şaş'ın ayrılığı sonrası İspanyol isim Fatih Terim'in ekibine katılmıştı. Terim'in ayrılığı sonrasında kulüpte kalmaya devam eden Riera sonrasında Olimpija Ljubljana takımının başına geçmişti.

Hasan Şaş sessizliğini bozdu Kararını açıkladı

ŞAŞ FLORYA'DA
Uzun süredir takım çalıştırmayan Hasan Şaş, geçtiğimiz hafta Florya Metin Oktay Tesisleri'nde takımı ziyaret etti. Okan Buruk'un yönetimindeki antrenmanı izleyen Şaş, sarı-kırmızılı isimlerle buluştu.

Haberin Devamı

OKAN BURUK VE CENK ERGÜN İLE BULUŞTU
İdmanda Okan Buruk ile sohbet eden Şaş, Cenk Ergün ile yan yana pozunu paylaşmıştı. Metin Oktay, ölümünün 31. yıl dönümüne denk gelen ziyareti için Galatasaraylı antrenör paylaşımında "Tam gününde, Florya Metin Oktay Tesislerindeyiz. Ruhun şad olsun." ifadelerini kullanmıştı.

Hasan Şaş sessizliğini bozdu Kararını açıkladı

HASAN ŞAŞ: ARTIK FUTBOLLA İLGİLENMİYORUM
Uzun süredir sessizliğini koruyan ve futbola dönüp dönmeyeceği merak edilen Şaş kısa bir açıklama yaptı. Takvim'e konuyla ilgili konuşan eski Galatasaraylı futbolcu şu ifadeleri kullandı: "3 yıldır futbol camiasına çok uzağım. Artık futbolla ilgilenmiyorum ve futbolla ilgili de bir kariyer planlamıyorum. Bu nedenle hiçbir yerde futbol konuşmuyorum, bundan sonra da konuşmayacağım."

KABZE'DEN ŞAŞ İÇİN FENERBAHÇE DERBİSİ İTİRAFI
Eski Galatasaraylı futbolcu Hasan Kabze, daha öncesinde verdiği röportajda Hasan Şaş'ın futbolculuk dönemlerinde takımı motive ettiği
ifade etmişti. Fenerbahçe ile oynanacak maçlar öncesinde Şaş'ın hırsını takıma yansıttığını ifade eden Kabze "Hasan Şaş ağabey heyecanlıdır. Bu tip maçlarda konsantrasyonu çok üst düzey olur, hırslı olur, çok fazla heyecan yapar. Heyecanı kendi içinde yaşar. Hırsını bize yansıtır. O bu hafta inanılmaz heyecanlıdır. Hem antrenmanlardaki özverili çalışması hem hırsı hem de hal ve hareketleri bizi motive ediyordu" demişti.

Haberin Devamı

Hasan Şaş sessizliğini bozdu Kararını açıkladı

HASAN ŞAŞ'IN OĞLU FLORYA'DA MAÇA ÇIKTI
Geçen sezonun sonlarına doğru mart ayında A Takım ile genç takım maç yapmıştı. Florya'daki 4 gollü karşılaşmada sürpriz isim dikkat çekmişti. Mücadelede Galatasaray eski futbolcusu ve antrenörü Hasan Şaş'ın oğlu Yusuf Deniz Şaş U17 takımında forma giymişti.

ŞAŞ: BİRİ OĞLUM DİĞERİ BİR KARDEŞİM
Yusuf Deniz Şaş, Arda Turan'a rakip olurken bu anları fotoğraflayan Hasan Şaş da "Biri oğlum, bir kardeşim'' fotoğrafıyla paylaşım yaptı.

Hasan Şaş sessizliğini bozdu Kararını açıkladı

2002 DÜNYA KUPASI'NIN EN İYİ 6. OYUNCUSU
Hasan Şaş 1998 yılında Galatasaray'a transfer oldu. Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı ve Süper Kupa'yı kazandığı 2000 yılında kadroda yer aldı. 47 kez milli takımda oynayan ve 4 golü olan futbolcu, Türkiye'nin 2002 Dünya Kupası'nda üçüncülüğü aldığı kadroda bulundu. Aynı sene FIFA tarafından 2002 Dünya Kupası'nın en iyi 6. oyuncusu seçildi.

Haberin Devamı

France Football tarafından da Avrupa'nın en iyi 11. futbolcusu seçilmiş olan Hasan Şaş, Dünya Kupası sonrası Avrupa'nın büyük kulüplerinden teklif almasına rağmen Galatasaray Kulübü'nde kalmayı tercih etti. 2009 yılında Galatasaray ile sözleşmesinin yenilenmemesi üzerine aktif futbol yaşamına 33 yaşında son verdi.

Yazarlar