Galatasaray Hasret sürüyor

Hasret sürüyor

23.10.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Geride kalan 2 sezonda hiç derbi müsabakası kazanamayan Galatasaray, bu sezonun ilk derbisinde de istediği sonucu alamadı.

Hasret sürüyor

Geride kalan 2 sezonda hiç derbi müsabakası kazanamayan Galatasaray, bu sezonun ilk derbisinde de istediği sonucu alamadı. Üst üste 9. derbisinde galibiyete ulaşamayarak kötü bir seri elde eden sarı-kırmızılı takım, 5 yenilgi ve 4 beraberlik elde edebildi.

Haberin Devamı

Bu arada Galatasaray, Fenerbahçe derbisini beraberlikle tamamlayarak Süper Lig’deki yenilmezlik serisini 13 maça çıkardı. Ligdeki son mağlubiyetini, geride kalan sezonun 30. haftasında Kasımpaşa karşısında 3-1’lik skorla alan Cim-Bom, ardından bu kulvarda çıktığı 13 karşılaşmada 11 galibiyet ve 2 beraberlikle rakiplerine galibiyet sevinci yaşatmadı.

20: Fenerbahçe, Galatasaray’a gol atma şansı tanımadı ve 20 maç sonra kalesini gole kapattı. Sarı-lacivertliler, bu derbiye kadar oynadığı son 20 resmi karşılaşmada da gol yemişti. Galatasaray’a kalesini kapatan sarı-lacivertliler, bu kötü istatistiğe de son vermiş oldu. Fenerbahçe’nin bu maçtan önce gol yemediği son karşılaşma yine bir Galatasaray derbisi olmuştu. Sarı-lacivertliler, geçen sezon 23 Nisan’da deplasmanda Galatasaray’a karşı oynadığı lig müsabakasından 1-0’lık galibiyetle ayrılmış ve kalesinde gol görmemişti.

Haberin Devamı