1.Lig Hatayspordan forvet hattına takviye yaptı

Hatayspordan forvet hattına takviye yaptı

06.08.2019 - 11:05 | Son Güncellenme:

TFF 1. Lig temsilcisi, Akhisar forması giyen Barbosa ile 2+1 yıllık ve Belçika ekibi KV Kortrijk'te oynayan Cezayir asıllı Fransız oyuncu Idir Ouali ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Hatayspordan forvet hattına takviye yaptı

TFF 1inci Lig ekiplerinden Hatayspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Hatayspor, transfer çalışmaları kapsamında geçtiğimiz sezon Akhisar forması giyen Portekizli futbolcu Helder Barbosa ile 2+1 yıllık ve Belçika ekiplerinden KV Kortrijk forması giyen Cezayir asıllı Fransız futbolcu Idir Ouali ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksinde gerçekleştirilen imza töreninde Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, Hatayspor Başkan Vekili Aydın Toksöz, İdari Menajer Murat Bereket ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

BU SENE DAHA İDDİALIYIZ

İmza töreninde konuşan Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, Süper Lig takımlarından iki oyuncu aldık. İkisi de ilk defa 1inci ligde oynayacak. 1inci lige gelme sebepleri bizim bu sene en kuvvetli Süper Lig adaylarından biri olmamızdır. Biz bu iki futbolcudan çok şey bekliyoruz. Çok güzel bir kadromuz vardı. Biz bu kadroya biri Belçika liginden biri de Akhisardan iki futbolcu aldık. Idir Ouali hem sağ bek, hem de sağ açık oynuyor. Barbosa ise hem açıkta hem de 10 numara bölgesinde oynayabiliyor. Bu sene daha iddialıyız. Play-Offlar Hatayspora yaramıyor, 6 defa Play-Offlardan dönen takımız. İnşallah bu sefer Play-Offa kalmadan direkt çıkacak bir takım oluşturduk. Bu takıma yeni arkadaşlarımız iyi bir katkı yapacak diye konuştu.

Haberin Devamı

Hücum bölgesinin her iki kanadında etkili olması ile birlikte 10 numara bölgesinde de oynayabilen, geçen sezon Akhisarda forma giyen ve Hatayspor ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayan Helder Barbosa, Hataysporda olmaktan mutlu olduğunu ifade ederek geçen sezon Hataysporun şanssız bir şekilde finalde kaybettiğini; ancak bu sezon Hataysporun hedeflerine başarılı bir şekilde ulaşacağını söyledi.

Geçtiğimiz sezon Belçika Süper Lig ekiplerinden KV Kortrijk forması giyen Cezayir asıllı Fransız futbolcu Idir Ouali ise, Hataysporun çok iyi bir proje takımı olduğunu, 1inci ligin en iddialı ekiplerinden biri olduğunu biliyorum. Ben de Hatayspor için elimden geleni yapacağım. Ben öncelikle başkanıma, yönetim kuruluma ve bana yardım olan herkese çok teşekkür ediyorum. ifadelerini kullandı.

 

 

Yazarlar