Hatayspor Hatayspor'dan Salih Uçan Ve Muyumba Açıklaması

Hatayspor'dan Salih Uçan Ve Muyumba Açıklaması

18.01.2022 - 08:05 | Son Güncellenme:

Atakaş Hatayspor Başkanvekili Mustafa Özat; Süper Lig'deki Galatasaray galibiyeti, Manuel Fernandes, Salih Uçan ve Tristan Muyumba hakkında açıklamalarda bulundu.

Hatayspordan Salih Uçan Ve Muyumba Açıklaması

Süper Lig'de 21. hafta maçında Atakaş Hatayspor sahasında Galatasaray'ı 4-2'lik skorla mağlup etti. Hatayspor cephesinden Galatasaray maçı sonrasında açıklama geldi. Atakaş Hatayspor Başkanvekili Mustafa Özat; Galatasaray galibiyeti, Manuel Fernandes ve Salih Uçan transferleri hakkında konuştu.

Haberin Devamı

'Hakemin iki taraf için de yanlış kararları vardı'
Radyospor'da Salim Manav'a canlı yayın konuğu olan Mustafa Özat, "Galatasaray karşısında önemli bir galibiyet aldık. Futbolcu arkadaşlarımı ve hocamızı kutluyorum. Hakemin iki taraf için de yanlış kararları vardı. Fakat her iki takım için de verilen penaltı kararları doğru" dedi.

Fernandes ve Salih Uçan açıklaması
Manuel Fernandes ve Salih Uçan konusunda ise Özat, "Manuel Fernandes iddiaları gerçeği yansıtmıyor. Fernandes ile ilgili bir girişimimiz yok. Salih Uçan transferi için Beşiktaş ve oyuncu ile görüştük fakat olmadı" diye konuştu.

'Tristan Muyumba ile görüşüyoruz'
Mustafa Özat, Guingamp'da forma giyen orta saha oyuncusu Tristan Muyumba ile görüştüklerini, son kararı teknik direktör Ömer Erdoğan'ın vereceğini söyledi.

Haberin Devamı