Fenerbahçe ‘Hayalimiz halka emanet’

‘Hayalimiz halka emanet’

30.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Aziz Yıldırım, ‘Hedef 1 Milyon Üye’ projesiyle Fenerbahçe’yi halkla buluşturmak istediklerini söyledi, “Halkın takımı olan Fenerbahçe’yi asıl sahibine emanet etme hayalimizdir” dedi

‘Hayalimiz halka emanet’

Sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım, ‘Hedef 1 Milyon Üye’ projesi kapsamında Fenerbahçe’yi halka emanet etmeyi amaçladıklarını aktardı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Kulübü’nde kongre ve temsilci üye sayısının 50 bine yaklaştığını açıklayan Yıldırım, “Elbette bu sayı, bizim beklentilerimizin çok altındadır. Halkın takımı olan Fenerbahçe’yi asıl sahibine, halka emanet etme hayalimizdir. Fenerbahçe’nin geleceğinde söz sahibi olmak isteyen, yönetiminde hak talebinde bulunan her Fenerbahçeli’ye bu yol sonuna kadar açıktır. Fenerbahçe Kongre ve Temsilci Üyesi olmak, yasal şartları uyan herkesin kullanacağı bir haktır” dedi.

Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli taraftarlara da seslenerek, “Fenerbahçe taraftarı asla takımına küsmez, iyi günde kötü günde daima takımına sahip çıkar. Bu yüzden her türlü şartta tribünleri doldurarak, 12. adam olarak rakiplerimize karşı takımımızla olmanızı sizlerden önemle rica ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘Var gücümüzile çalışmalıyız’
Spor Toto Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapamadıklarını dile getiren Aziz Yıldırım, Dick Advocaat ve futbolculara güvenlerinin tam olduğunu belirtti. Henüz sezon başında Vitor Pereira’nın takımı terk ederek ülkesine döndüğünü hatırlatan Yıldırım, uyum sorunlarından bahsetti.
Var güçleriyle çalışmak zorunda olduklarını kaydeden Fenerbahçe Başkanı, “Yeni transferler ile oluşan futbolcu grubunun uyum sürecindeki sıkıntılarıyla beraber takımımız, ligde istenilen performans düzeyine henüz ulaşamamıştır. Ancak başta teknik direktörümüz Dick Advocaat ve tüm futbolcuların kazanma hırsı, Fenerbahçe’yi layık olduğu yere taşıyacaktır. Olumsuzlukları ortadan kaldırmak için var gücümüz ile daha fazla çalışmalıyız” dedi.
Volkan Şen geri dönüyor
Fenerbahçe’de Kardemir Karabükspor maçı hazırlıkları tamamlandı. Sarı-lacivertli takım Dick Advocaat idaresinde yaptığı çalışma, ısınma ve koşu ile başlayıp, taktik antrenmanla noktalandı. Bu arada, Advocaat, Kardemir Karabükspor maçının kadrosunu da belirledi. Geçen haftaki Atiker Konyaspor maçından tek fark olarak İsmail Köybaşı’nın yerine sol kanata Volkan Şen’in geçmesi bekleniyor.