Beşiktaş "Haydi alın, gelin şu maçı"

"Haydi alın, gelin şu maçı"

09.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, devre arasında konuştuğu siyah-beyazlı oyunculardan galibiyet istedi.

Haydi alın, gelin şu maçı

Beşiktaş’ın patronu memnun kalmadığı ilk yarı sonunda soyunma odası koridoruna inerken, Tolga Zengin’e, “Kaptan toparla takımı” dedi. Fikret Orman ikinci devre için sahaya yürüyen oyunculara ise “Haydi çocuklar alın, gelin şu maçı” diyerek üç puan emri verdi.

Haberin Devamı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman dün belki de hayatının en stres dolu gecesi yaşadı. Derbiyi Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’le birlikte protokol tribününde izleyen Başkan Orman devre sonunda soluğu soyunma odası koridorunda aldı.

Siyah-beyazlı takımın ilk yarıda ortaya koyduğu performanstan memnun kalmayan Fikret Orman’ın son derece gergin olduğu ve stres dolu bir şekilde soyunma odası koridorunu adımladığı öğrenildi. Beşiktaşlı futbolcuların yer aldığı soyunma odasının önünde bir süre bekleyen Başkan Fikret Orman’ın, Tolga Zengin’e, “Kaptan toparla takımı” dediği belirtildi.

Siyah-beyazlı kulübün patronu daha sonra ikinci yarı için sahaya yürüyen oyuncularla konuştu. Fikret Orman, “Haydi çocuklar alın, gelin şu maçı” diyerek futbolculardan galibiyet istedi. Orman’ın, Teknik Direktör Şenol Güneş’le de konuştuğu ve maç sonunda kazanan taraf olacaklarına inandığını söylediği ifade edildi.

Haberin Devamı

Arena’da kutladılar

Beşiktaş’ın ikinci yarıda bambaşka bir futbol ortaya koyarak sahadan zaferle ayrılması Başkan Orman ve yöneticilere çok büyük sevinç yaşattı. Siyah-beyazlıların, TT Arena’da birbirlerine sarılarak galibiyeti kutladıkları vurgulandı. Bazı yöneticilerin kutlama sırasında gözyaşlarını tutamadıkları da aktarıldı.

Orman derbiye annesiyle gitti

Başkan Fikret Orman, Anneler Günü nedeniyle, annesi Nuran Orman’ı da karşılaşmaya götürdü. Sinan Erdem Spor Salonu’nda yarın düzenlenecek olan, “Türk ve Dünya Yıldızları Darülaceze İçin Salonda” organizasyonuna katılacak olan Hagi de dünkü derbiyi tribünden izledi. Rumen teknik adamı TFF yöneticisi Ali Dürüst karşıladı.