Skorer Hazırlık maçı yarıda kaldı

Hazırlık maçı yarıda kaldı

22.07.2011 - 02:29 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe seyircisinin şike soruşturmasına tepkisi ağır oldu. Shakhtar maçı seyircinin sahaya girmesi üzerine yarıda kaldı. Sarı-lacivertlilerin 3-4 maç seyircisiz oynama cezası alması bekleniyor

Hazırlık maçı yarıda kaldı

Fenerbahçe ile Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk takımları arasında yapılan hazırlık karşılaşması taraftarların sahaya girmesi nedeniyle yarıda kaldı.
Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yapılan maçta ilk olarak 58. dakikada, üzerlerinde futbolda şike iddialarına yönelik soruşturmaya ilişkin tutuklanan kulüp başkanı Aziz Yıldırım’ın fotoğrafları bulunan tişörtle 2 taraftar sahaya girdi. Bu taraftarlar kısa süre içinde tribüne gönderilirken karşılaşma kısa bir duraklamanın ardından devam etti.
Mücadelenin 67. dakikasına doğru bu kez, daha fazla sayıda taraftar sahaya girince maç yine durdu. Stattaki tüm görevlilerin yanı sıra futbolcular da bu taraftarları dışarıya çıkarmaya çalışırken karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile saha kenarında görüştü.
Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç da taraftarları sakinleştirmek için sahaya girerken anonsları da dinlemeyen taraftarlar sahaya akın etti. Saha bir anda taraftarlarca doldurulurken karşılaşmanın hakemleri soyunma odasının yolunu tuttu. Karşılaşmayı yayımlayan yayıncı kuruluşun pilot kameralarının görüntü alması da taraftarlarca engellendi.
Futbol Federasyonu’nun temsilci ve gözlemci göndermediği için bu maçla ilgili hakem raporlarına ve televizyon görüntülerine göre disiplin soruşturması başlatacağı, sarı-lacivertli kulübün en az 3-4 maç seyircisiz oynama cezası alacağı bildirildi. UEFA’nın da konuyu yakından takip edeceği ve Fenerbahçe’ye ayrıca para cezası verebileceği kaydedildi.

Haberin Devamı

KADIKÖY'DE SKANDAL GÖRÜNTÜLER:

TARAFTAR BASINA SALDIRDI:

Hazırlık maçı yarıda kaldı

Fenerium’a büyük ilgi
Maça gelen taraftarlar, karşılaşma öncesi stadın altında bulunan Fenerium mağazalarındaki ürünlere büyük ilgi gösterdi. Taraftarlar, sarı-lacivertli kulübün lisanslı ürünlerini satan Fenerium mağazalarında özellikle yeni sezon formaları ve Aziz Yıldırım’ın fotoğrafının basılı olduğu tişörtlerden satın aldı.

Hazırlık maçı yarıda kaldı

Yıldırım’a sevgi seli
Maraton üst tribüne asılan pankartla da başkan Aziz Yıldırım’a destek verilirken, pankartta “Sana söz, yine söz, baharlar gelecek” yazısı yer aldı. Pankartta Yıldırım’ın ismini ortaya çıkaran harflerin büyük puntolarla yazıldığı görüldü. Maç öncesi tribünlerde tezahürat yapan taraftarlar, “Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe”, “Fener’le kimse başa çıkamaz” şeklinde tempo tuttular.

Haberin Devamı

Hazırlık maçı yarıda kaldı

Futbolcular balon uçurdu
Fenerbahçeli futbolcular karşılaşma öncesi taraftarının alkışları arasında havaya beyaz balon saldılar. Maç için ısınma çalışmaları bittikten sonra sahanın orta alanında toplanan sarı-lacivertliler, Fenerbahçe bayrağına sarılı olarak getirilen beyaz balonları alkışlarla havaya bıraktılar.

ÇILGIN TARAFTARI 7 KİŞİ TUTAMADI