Antalyaspor Helton Leite: Bugün Tanrı da bize yardım etti!

Helton Leite: Bugün Tanrı da bize yardım etti!

17.03.2024 - 00:13 | Son Güncellenme:

Antalyasporlu kaleci Helton Leite, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.

Helton Leite: Bugün Tanrı da bize yardım etti

Süper Lig'in 30'uncu haftasında Beşiktaş deplasmanından 2-1 galip ayrılan Antalyaspor'da tecrübeli kaleci Helton Leite açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Karşılaşmayı yorumlayan Helton Leite, "Bugünkü galibiyeti şöyle anlatabilirim; biz buraya kazanmaya gelmiştik, bütün hafta bunun için çalışmıştık. Kazandık ve kazandığımız için çok mutluyuz. Mutluyum, her gün bunun için çalışıyorum. Bu grup, bugün kazanmayı hak etti. Dinleneceğiz ve kaldığımız yerden devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın son dakikada iptal edilen penaltısına dair soruya Helton Leite, "Kesinlikle mucize denebilir. Bugün Tanrı da bize yardım etti. Gerçekten çok iyi oynayan bir rakip vardı ama şans da bizim yanımızdaydı. Biz bugün galibiyet almaya gelmiştik. Bu maç, sonu itibariyle tarihe geçti. Rakibe saygı duyuyorum. Asla bir saygısızlık olarak görülmesin. Çok güçlü bir rakibe karşı kazandık. Biz bütün hafta onlara saygı duyarak hazırlandık ve buradan da bütün saygımızla ayrılıyoruz. Onlar Beşiktaş ama biz de Antalyasporuz" cevabını verdi.