Galatasaray Hem yaşlanmış hem de doymuş!

Hem yaşlanmış hem de doymuş!

31.12.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sarı-kırmızılı ekibin başkanı, yoğun bir transfer çalışması içine girdiklerini belirtti, “Taraftarımız endişeye kapılmasın. Galatasaray yine keyif verecek. Ancak bu takımda hem yaşlanmışlık, hem de doymuşluk vardı. Bu nedenle geleceği inşaa etmek için kolları sıvadık” dedi

Hem yaşlanmış hem de doymuş

Galatasaray’da tartışmaların odağındaki isim olan Başkan Dursun Özbek, 2016 için umutlu konuştu. Milliyet’e özel açıklamalarda bulunan Özbek, 2015’teki başarılı tablonun yeni yılda da yakalanması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Özbek, özellikle ara transfer döneminde çok önemli hamlelere imza atacaklarını belirterek, Galatasaray taraftarına 1 hafta 10 içinde mutlu olacakları haberler vereceklerini söyledi.

Başkan Özbek, Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin raporu doğrultusunda yoğun bir çalışma içinde olduklarını anlatarak, “Taraftarımız endişeye kapılmasın. Galatasaray yine keyif verecek. Ancak bu takım yaşlanmıştı ve doymuşluk vardı bazı futbolcularda. Bu nedenle bir değişim gerekiyordu. Sadece günü kurtarmak değil, Galatasaray’ın geleceğini inşaa edecek bir takım için kolları sıvadık. Bu takıma inanıyorum ki taraftar da destek verecek. Biraz sabır göstersinler. Ligin ikinci yarısında futbol takımının performansı yukarılara çıkacak” dedi.

Haberin Devamı

Özbek, kendisinden önceki başkanlar Adnan Polat ve Ünal Aysal’ın kapışmasına ve kendisine destek vermesine ilişkin olarak ise “Ben Galatasaray Başkanı olarak görevimi yapıyorum. Övgü dolu sözler sadece bizi motive eder. Biz de işimizi iyi yapmaya çalışıyoruz” yorumunda bulundu.

Yazarlar