Skorer Her an Aslan olabilir

Her an Aslan olabilir

28.12.2011 - 10:16 | Son Güncellenme:

G.Saray sağ bek pozisyonundaki sıkıntısını gidermek üzere... Terim'in işaret ettiği yıldız futbolcunun transferi için tek bir sorun var...

Her an Aslan olabilir

Özellikle sağ beke oyuncu arayan G.Saray aradığı ismi Belçika’da buldu

Haberin Devamı

Eboue’nin Afrika Kupası’na gidecek olması ve Sabri’nin geçmeyen sakatlığı nedeniyle bu mevki için arayışa geçen sarı-kırmızılılar yolu yarıladı.

Sağ kanadın her yerinde oynayabilen Anderlecht’in 27 yaşındaki yıldızını yakın takibe alan Cimbom, astronomik bir rakam istenmezse transferi bitirecek.

G.SARAY sağ bek pozisyonundaki sıkıntısını gidermek üzere. Eboue’nin Afrika Kupası’na gidecek olması ve Sabri’nin bir türlü atlatamadığı sakatlığın ardından Fatih Terim, sarı-kırmızılı yöneticilere transfer harekâtı olarak Belçika’yı hedef gösterdi. Kurt hocanın işaret ettiği isim ise Anderlecht’in 27 yaşındaki oyuncusu Guillaume Gillet. 2008’den beri Anderlecht formasını giyen Gillet ilk sezonunda sağ bek pozisyonunda görev alırken, zamanla kendisini geliştirdi ve sağ kanada terfi etti. Hatta bu sezon UEFA Avrupa Ligi dahil olmak üzere oynadığı 26 maçta 16 gol atarak, takımının en skorer oyuncusu durumuna geldi.

Haberin Devamı

-EĞER Terim 9 kez Belçika Milli Takımı’nda da görev almış oyuncuyu kadrosuna katmayı başarırsa sadece sağ bek için değil bütün sağ kulvara merhem olacak bir oyuncu kazanmış olacak. Transfer için tek sorun ise Gillet’in 2013’e kadar Anderlecht’le olan kontratı. G.Saraylı yöneticiler İmparator’un direktifi üzerine Anderlecht ile bağlantıya geçtiler. Astronomik bir rakam talep edilmezse Gillet, büyük ihtimalle Aslan olacak.

2 OLUMSUZ YANIT

-ÖTE yandan G.Saray’a talip olduğu 2 yıldızdan ilk planda olumsuz yanıt geldi. Yaklaşık 1 ay önce teklif yapılan Anderlecht’in golcüsü Matias Suarez için kulübü 10 milyon Euro bonservis bedeli isteyince sarı-kırmızılılar şimdilik geri adım attı.

-İSVİÇRE’NİN Basel takımında forma giyen Xherdan Shaqiri’nin de takımının Şampiyonlar Ligi’nde üst tura çıkması nedeniyle G.Saray’ın teklifine pek sıcak bakmadığı belirtildi. Alınan olumsuz yanıtlara rağmen yine de sarı-kırmızılıların transferden tamamen vazgeçmediği, önümüzdeki günlerde bu isimler için yeniden zemin yoklaması yapacakları öğrenildi.

Yazarlar