Fenerbahçe ‘Her şey güzel olacak’

‘Her şey güzel olacak’

06.11.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Aykut Kocaman, takımdaki herkesin birlikte hareket etme duygusu içinde olduklarını, bu yüzden gelecek adına umutlandığını söyledi

‘Her şey güzel olacak’

Teknik Direktör Aykut Kocaman, geçirdikleri zor dönemde futbolcularının birlikte hareket etme duygusunun kendisini gelecek adına umutlandırdığını ifade ederek, ”Kimse umutsuzluğa kapılmasın. Her şey çok güzel olacak” dedi.

Haberin Devamı

Kocaman antrenmanın ardından yaptığı değerlendirmede, takımı için Avrupa’da işlerin iyi gittiğini ancak ligde puan olarak standartlarının altında olduklarını ifade etti.

Futbolcularının zor günlerde verdiği reaksiyonun kendisini sevindirdiğini kaydeden sarı-laciverti ekibin çalıştırıcısı şunları kaydetti:

“Zor bir dönemden geçiyoruz. Avrupa’da işler iyi gidiyor ama ligde puan olarak standartlarımızın altındayız. Özellikle son iki sezonda ve son dönemde Türkiye Ligi’ni domine etmiş bir takımın, bir an önce kendi standartlarını yakalaması gerekiyor. Ama şunu da söylemek istiyorum. Bu zor günlerde
futbolcularımın verdiği reaksiyon, birlikte hareket etme duygusu, beni geleceğe yönelik umutlandırıyor. Toplantılarda kamplarda herkesteki taşın altına elini koyma gayretini görüyorum ve bundan son derece memnunum. Fenerbahçe’de çok zor zamanları da güzel günleri de hep birlikte yaşadık. Şampiyon olduk kupalar aldık.”