Trabzonspor "Her şeyin bir sonu vardır"

"Her şeyin bir sonu vardır"

26.11.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

30 Kasım Pazartesi günü Fenerbahçe’ye konuk olacak Trabzonspor, son 18 deplasman maçında sarı-lacivertlileri yenemedi.

Her şeyin bir sonu vardır

30 Kasım Pazartesi günü Fenerbahçe’ye konuk olacak Trabzonspor, son 18 deplasman maçında sarı-lacivertlileri yenemedi. Rakibi karşısında 11 yenilgi, 7 beraberlik alan Karadeniz ekibi, son 6 maçta gol bile atamadı.

Haberin Devamı

Başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Yakup Aslan, hakem hataları nedeniyle bugün zirvede yer alamadıklarını savunarak, “Trabzonspor, kadro kalitesi olarak çıkıp Fenerbahçe’yi yenecek güçtedir. Oyuncularımız kalitelerini sahaya yansıtacaklardır. Son 3 maçtır Fenerbahçe ile deplasmanda berabere kaldık. Uzun süredir deplasmanda galip gelemiyoruz ama her şeyin de bir sonu vardır” diye konuştu.

Cardozo ikna oldu

Bosingwa, Constant ve Medjani’nin takımdan ayrılmasının ardından ekonomik sorunlar için menajerini Trabzon’a çağıran Cardozo, kongre sonuna kadar kalmaya ikna edildi.

Özellikle Galatasaray’ın da ilgilendiği bilinen Paraguaylı golcüyle yapılan görüşmede, kongre nedeniyle kulübün iç durumunun karışık olduğu, ama kongre sonrasında tüm ödemelerin yapılacağı vurgulandı. Cardozo’nun da durumu anlayışla karşıladığını dile getirildi.

Haberin Devamı

Yönetimle yaptığı görüşmenin ardından kongre sonuna kadar kalacağını bildiren Oscar Cardozo takımla çalıştı.

Yazarlar