Basketbol Her yerde Aslan

Her yerde Aslan

28.01.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray Odeabank, İstanbul’da 28 farkla devirdiği Szolnoki Olaj’ı, Macaristan’da da 20’ye bağladı. İlk kez sarı-kırmızılı formayı giyen Jerrells 12, Davis de 3 sayıyla galibiyete katkı yaptı: 54-74

Her yerde Aslan

MAÇIN ÖYKÜSÜ - ÜMİT AVCI

Haberin Devamı

Eurocup N Grubu’ndaki 4. maçına Macaristan deplasmanında Szolnoki Olaj karşısında çıkan Galatasaray Odeabank, İstanbul’da 28 sayı farkla yendiği rakibini bu kez 74-54 ile geçti, 3. galibiyetini elde etti.

İstanbul’da çok rahat devirdiği rakibi karşısında oyuna tutuk başlasa da, savunmasıyla üstünlüğünü kabul ettiren ve farkı 8 sayıya kadar çıkardığı ilk periyodu 18-13 galip bitiren Galatasaray, soyunma odasına da 35-32 üstün girdi.

İki takımın da hücumda sıkıntılı geçirdiği 3. çeyrek sonunda farkı 2’ye indiren Macar ekibi karşısında temsilcimiz son çeyrekte gerçek gücünü gösterdi. Savunmada aynı başarısını devam ettirirken, hücumda müthiş bir tempo bulan, ribauntları Dorsey ile toplarken Micov’un sayılarıyla arayı açan Galatasaray, yeni transferlerinden Jerrells’tan da skor katkısı alınca iyice rahatladı. Schilb’den de art arda üçlükler bularak 35. dakikada farkı çift hanelere çıkaran Galatasaray, son periyottaki 27-9’luk serisiyle salondan farklı galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Büyük avantaj

Bu galibiyet ile gruptan çıkma yolunda büyük avantaj yakalayan temsilcimizin iki yeni transferi ilk kez sarı-kırmızılı formayı giydi, Chuck Davis 3 sayı, 3 ribaunt, 4 asist, Curtis Jerrells ise 12 sayı, 2 ribaunt, 2 asist ile mücadele etti.

İzzet Türkyılmaz ayrıldı

Galatasaray Odeabank’ın sezon başında kadrosuna kattığı ancak beklentileri karşılayamadığı için fazla forma şansı bulamayan İzzet Türkyılmaz’ın takımdan ayrıldığı öğrenildi. Davis transferinin ardından Macaristan deplasmanına götürülmeyen İzzet’in, Rönesans TED Kolejliler’e kiralanacağı belirtildi.

Galatasaray Odeabank, Szolnoki Olaj’ı farklı devirerek üçüncü galibiyetine imza attı, gruptan çıkma yolunda da büyük avantaj yakaladı.

Her yerde Aslan