Fenerbahçe Her yerde rekabet

Her yerde rekabet

02.03.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Geniş bir kadro yakalayan Fenerbahçe’de her mevkide özel bir rekabet yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerde başta orta saha olmak üzere tüm bölgelerde forma mücadelesi dikkat çekiyor.

Her yerde rekabet

SENAD OK

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de geniş kadronun etkisiyle forma rekabeti kızışıyor. Sezonun ilk yarısında kadro derinliği konusunda büyük sıkıntı yaşayan sarı-lacivertliler, devre arası transfer dönemi ve kadro dışı kalan isimlerin affedilmesiyle bu sorunu ikinci yarı aştı. Bugünkü Çaykur Rizespor maçı öncesi ortaya çıkan tablo da bunun göstergesi oldu.

Özellikle orta saha da müthiş bir rekabet yaşanıyor. Cocu ve Koeman dönemlerinin vazgeçilmezi Jailson’nun, Beşiktaş derbisinde olduğu gibi bugün de kulübede oturması bekleniyor.

Teknik direktör Ersun Yanal’ın bu bölge için vazgeçilmezleri Mehmet Topal ve Tolgay olacak. Geriye kalan tek forma içinse ciddi mücadele var. Benzer şekilde sezonun ilk yarısında ilk 11’in değişilmez ismi Eljif Elmas da ikinci planda kaldı.

Haberin Devamı

Forvet arkası pozisyon içinse en ciddi rekabet Mehmet Ekici ve yeni transfer Miha Zajc arasında yaşanıyor. Ersun Yanal sakatlıktan yeni çıkan ve maç eksiği bulunan Ekici’nin yerine Zajc’a görev vermeyi planlıyor.

Forma Serdar’a

Benzer şekilde savunma hattında da Skrtel’in yeni partneri Sadık oldu. Sadık’ın cezalı olmasıyla Neustadter ve Serdar Aziz gibi iki tecrübeli isim var. Yanal, Serdar’ı kullanmayı planlıyor. Ersun Yanal, forma tercihlerini yaparken, gelecek sezonun takımına göre kuruyor.

Yazarlar