Fenerbahçe Holmen 12 hafta sonra ilk 11'de

Holmen 12 hafta sonra ilk 11'de

01.02.2014 - 19:10 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin İsveçli oyuncusu Samuel Holmen, 12 hafta sonra ilk 11'de forma giydi.

Holmen 12 hafta sonra ilk 11de

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan ve Eskişehirspor Yönetimi Kurulu üyeleri, Spor Toto Süper Lig'deki Fenerbahçe maçını taraftarların arasında Ediz Bahtiyaroğlu Tribünü'nde izledi.

Haberin Devamı

Eskişehirsporlu taraftarlar maça yoğun ilgi gösterdi. Soğuk havaya rağmen tribünleri dolduran taraftarlar, takımlarına destek verdi.

Yenibağlar Mahallesi Üniversite Caddesi'nde toplanan Es-Es taraftarları, stada birlikte geldi. Fenerbahçe taraftarları ise maçın öncesinde kendileri için ayrılan kapalı tribünde yerlerini aldı.

Fenerbahçe'de Cristian Baroni ve Michal Kadlec ile sakatlıkları bulunan Emenike ve Alper Potuk maçın kadrosuna alınmadı. Bir süre önce Eskişehirspor'u da çalıştıran Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, bu sezon Eskişehir'de ilk kez maça çıktı.

- Holmen, 12 hafta sonra forma giydi

İki takım da karşılaşmadan yaklaşık 1,5 saat önce stada giriş yaptı.

Eskişehirspor, Boffin, Akaminko, Servet, Tarık, Özgür, Hürriyet, Aytaç, Erman, Erkan, Jorquera, Bienvenu ilk 11 kişilik kadrosuyla sahaya çıkarken, Fenerbahçe, Volkan, Egemen, Mehmet, Sow, Holmen, Webo, Kuyt, Meireles, Alves, Gökhan, Caner kadrosunu tercih etti.

Haberin Devamı

Holmen, ligin 7. haftasındaki Trabzonspor maçının ardından ilk kez sahaya çıktı. Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ligdeki 18 maçın 17'sinde sahaya çıkan Diego'yu, Fenerbahçe karşılaşmasında kadroya almadı.

Maçı, Mustafa Kamil Abitoğlu, Cem Satman ve Gökhan Memişoğlu hakem üçlüsü yönetti.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan ve Eskişehirspor Yönetimi Kurulu üyeleri, maçı Ediz Bahtiyaroğlu Tribünü'nde taraftalarla birlikte izledi. Yönetim Kurulu'nun üyelerinin VIP Tribünü'ndeki yerleri Eskişehirspor flaması ile kapatıldı.

Bando Es-Es de maç öncesinde kendileri için Ediz Bahtiyaroğlu Tribünü'nde ayrılan bölümde yerini aldı.

Yazarlar