Skorer Hooijdonk, "Evet demedim"

Hooijdonk, "Evet demedim"

14.06.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Hooijdonk, "Evet demedim"

Hooijdonk, Evet demedim


Beşiktaş'ın günlerdir peşinde olduğu Hollandalı futbolcu Pierre van Hooijdonk, Milliyet'e yaptığı açıklamada, "Beşiktaş'a henüz evet demedim. Kararımı Avrupa Şampiyonası'ndan sonra vereceğim" ifadesini kullandı.
Hooijdonk, Hollanda Milli Takımı'nın Arnhem'de yaptığı kamp sırasında Milliyet'e Beşiktaş hakında açıklamalarda bulundu. Siyahi oyuncu, "Beşiktaş ile hiçbir şekilde direk temasa geçmedim. Bugüne kadar da yüz yüze görüşmedim. Konu hakkında fazla bilgim yok. Sadece duyuyorum. Sanıyorum menajerimle görüşüyorlar. Beşiktaş bildiğim ve tanıdığım bir takım. Ama şu anda Avrupa Şampiyonası'ndayım ve sadece Milli Takım'ı düşünüyorum. Ayrıca şunu söylemek istiyorum. PSV Eindhoven'ın da transfer teklifi var. O da çok cazip. Ama önce kulübüm Vitesse ile görüşmem lazım. Kesin kararımı şampiyonadan sonra vereceğim" diye konuştu.

AMOKACHİ kadroda kalacak

KARTAL YİĞİT
Beşiktaş Teknik Direktörü Scala, satış listesinde olan Daniel Amokachi'yi kadroda tutacağını söyledi.
İtalyan hoca ile görüşen Başkan Bilgili'nin "Önümüzdeki sezondan itibaren kadroda yedi yabancı bulundurulacak. Amokachi'nin kalmasını istiyoruz. İyi ise tek yıllık anlaşma yapacağız" demesi üzerine Scala, "Kampa kadar iyi yükleme yapılsın. Kampta durumunu göreceğim. Amokachi dünya çapında bir futbolcu hangi hoca böyle bir futbolcuyu bırakmak ister" yanıtını verdi.
Scala'nın bu isteğinden sonra antrenör Ziya Doğan ile dün sabahtan itibaren çalışmaya çıkan Amokachi'nin hırslı oluşu dikkat çekti.
Bu arada yöneticilerin Başkan Serdar Bilgili'ye "Transferlerle ilgili haberleri gazetelerden okuyoruz. Bu konuda bizim de bir şeyler bilmek hakkımız" diye istekleri Başkan Bilgili tarafından reddedildi.