İngiltere Premier Lig Hull City'de büyük düşüş! Şota'dan şok, dibi gördü

Hull City'de büyük düşüş! Şota'dan şok, dibi gördü

02.04.2022 - 10:20 | Son Güncellenme:

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, dün akşam Huddersfield'a kendi evinde 1-0 kaybetti. İki ay önce teknik direktörlük görevine getirilen Şota Arveladze'nin istatistiği ise şok etkisi yarattı.

Hull Cityde büyük düşüş Şotadan şok, dibi gördü

Hull City, dün akşam oynanan Huddersfield'a maçın son bölümlerinde yediği golle kendi evinde 1-0 mağlup oldu. Premier Lig'e çıkma mücadelesi veren rakibine karşı gördüğü kırmızı kart sebebiyle ikinci yarıyı bir kişi eksik oynayan Hull City, kötü giden formunu sürdürdü.

Haberin Devamı

ALLAHYAR 83'TE GİRDİ
Mücadelede Allahyar 83. dakikada hamle oyuncusu olarak oyuna girdi.

Zorya ile devre arasında kiralık anlaşması sona eren İranlı futbolcuyu sarı-lacivertliler Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City’ye kiraladı. City’de 6 maçta forma giyen Allahyar toplamda 93 dakika süre aldı. Allahyar sakatlığı sonrasında istediği formayı bulamadı.

'BÜYÜK PARA HARCAYACAĞIZ'
Hull City'ye golcü bir isim getirmek istediklerini belirten Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde İngiliz basınına "Takımımız için iyi transferler yapmak zorundayız. Bütçeyle ilgili problemimiz yok. Fakat büyük rakam harcayacağımız konu, golcü transferi olacak." ifadelerini kullanmıştı.

7. MAĞLUBİYET
Acun Ilıcalı'nın Hull City'yi satın almasının ardından teknik direktörlüğe getirdiği Şota Arveladze yönetiminde çıktığı 13. karşılaşmada toplam 7. mağlubiyetini aldı. Gürcü teknik adam Hull City takımıyla sadece 3 karşılaşmada galibiyet sevinci yaşayabildi.

Haberin Devamı

 

 

KENDİ EVİNDE KAYIP

Preston'a evinde 1-0 kaybettiği maçla beraber kötü bir istatistiğe başlayan Hull City, evinde oynadığı üst üste 6 maçtan da puan alamadı. Şota Arveladze yönetiminde toplamda 7 kez sahadan mağlup ayrılan Hull City, bu mağlubiyetlerin 6 tanesini kendi sahasında aldı.

 

3 KEZ KAZANDI
Acun Ilıcalı'nın Hull City'yi satın almasından kısa süre sonra görevine son verilen teknik direktör Grant McCann'den koltuğu devralan Gürcü teknik adam Şota Arveladze, Hull City kariyerine galibiyetle başlasa da sonrası kabus gibi oldu. 13 maçta saha kenarında olan deneyimli çalıştırıcı, bu maçlarda yalnızca üç kez galip gelebildi.

 

20.SIRAYA KADAR GERİLEDİ

Son 5 maçından 4 puan çıkarabilen Hull City, 24 takımın yer aldığı Championship'te 20. sıraya kadar geriledi ve 40.haftayı 41 puanla tamamladı.