Dünyadan Futbol Acun Ilıcalı'dan Hull City'ye Survivor takviyesi

Acun Ilıcalı'dan Hull City'ye Survivor takviyesi

27.04.2022 - 12:27 | Son Güncellenme:

İngiltere'de Hull City'i satın alan Acun Ilıcalı sezonun son maçıyla ilgili Survivor planı yaptığı ortaya çıktı. İngilizlerin duyurduğu haberde Survivor programından bir grup yarışmacının Dominik'ten gelmesi için büyük bir hazırlık yapılıyor.

Acun Ilıcalıdan Hull Cityye Survivor takviyesi

ONUR DİNÇER - SKORER

Haberin Devamı

İngiltere'de Hull City kulübünü satın alması nedeniyle futbol camiasında geniş bir yankı uyandıran yapımcı Acun Ilıcalı, takımına geniş vakit ayırmaya devam ediyor. Ilıcalı'nın satın almasının ardından iyi bir grafik yakalayan Hull City çıkışını sürdürmek istiyor. Ilıcalı'nın Hull ile ilgili planladığı Survivor planı ortaya çıktı.

ILICALI: TEK İSTEDİĞİM ŞEY BAŞARI
Daha önce verdiği röportajda gelecek sezon çok daha iyi bir performans göstereceklerini söyleyen Ilıcalı, "Takımı hayal ettiğimiz yere götüreceğimiz konusunda iyimserim. Taraftarla yeni bir dönemi bekliyordu ve onları mutlu etmek için buradayım. Omuzlarımızda büyük bir yük var. Sadece iş için burada değilim. Zaten bir işim var. Buraya para kazanmak için de gelmedim. Tek istediğim şey başarı." dedi.

Haberin Devamı

 

Acun Ilıcalıdan Hull Cityye Survivor takviyesi

"Benim motivasyonum başarı. Ne kadar çok motive olursanız, başarı da o kadar çok olur. Gelecek sezon için konsantre olmamız gerekiyor. Bu sezonu bir hazırlık süreci gibi düşünüyorum. Sezon ortasında takımı devraldık. Genç ve tecrübesiz bir takımız. Şu ana kadar harika bir iş yaptık ve güvenli bölgeye yakınız. Ancak gelecek sezon daha çok şey yapmamız ve tüm kapasitemizi göstermemiz gerekiyor."

"8-10 OYUNCU ALACAĞIZ"
"Sözleşmesi biten 8 oyuncuyu bırakmayacağız, bazılarını tutacağız belki de. Bu yaz 8-10 oyuncu alacağız. Bazıları başarıya aç, bazıları tecrübeli, bazıları genç olacak. 8-10 oyuncuya ihtiyacımız var bence."

SURVİVOR YARIŞMACILARINI MAÇA GÖTÜRECEK
Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı'nın, sezonun son maçı için sürpriz bir hazırlık içerisinde olduğu ortaya çıktı. Hull Daily Mail'deki habere göre, sezonun kapanışı olacak Nottingham Forest karşılaşmasında stadyuma, Survivor programından bir grup yarışmacıyı getirmeyi planlıyor.

Acun Ilıcalıdan Hull Cityye Survivor takviyesi

MAÇIN ARDINDAN UÇAKLA GERİ DÖNECEKLER
Dominik'ten uçakla karşılaşma için getirilecek grubun Humberside Havaalanı'nı kullanacakları, maçın ardından Dominik Cumhuriyeti'ne dönecekleri belirtildi.

SAHAYA ÇIKARTILACAKLAR
Survivor'dan gelecek grubun, maçın devre arasında seyircilerin karşısına çıkarılmasının beklendiği ifade edildi.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı'nın satın aldığı kulübü Avrupa çapında daha tanınır hale getirmek için girişimlerde bulunduğu belirtildi. Bu son organizasyondaki girişime de dikkat çekildi.

 

Acun Ilıcalıdan Hull Cityye Survivor takviyesi

ACUN, 500 HULL CİTY TARAFTARINI TATİLE GÖTÜRECEK
Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, 500 Hull City taraftarını bu yaz Türkiye'de yaz tatiline götürecek. Hull Live'nin haberine göre, kulübün sahibi Acun Ilıcalı Hull City taraftarlarından oluşan 500 kişilik bir grubu Antalya'da 5 yıldızlı bir otelde ağırlayacak. Tatilin tüm masrafları ödendi ve etkinliğe Acun Ilıcalı ev sahipliği yapacak. Bu tatil gezisinin detayları önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Hull City taraftarları Acun Ilıcalı'nın bu organizasyonu karşısında sosyal medyada "Dünyanın en iyi başkanına sahibiz. Harika bir jest." şeklinde olumlu tepkiler gösterdi.