Futbol Hürriyet, Emre Belözoğlu hayranı

Hürriyet, Emre Belözoğlu hayranı

23.06.2014 - 15:24 | Son Güncellenme:

Eskişehirsporlu futbolcu Hürriyet Gücer, "Bir kupa kaldırmadan buradan ayrılmak istemiyorum. Futbolu Eskişehirspor'da bırakacağım" dedi. Es Es'li oyuncu Emre Belözoğlu'nu çok beğendiğini açıkladı.

Hürriyet, Emre Belözoğlu hayranı

Eskişehirsporlu futbolcu Hürriyet Gücer, "Bir kupa kaldırmadan buradan ayrılmak istemiyorum. Futbolu Eskişehirspor'da bırakacağım" dedi.

Haberin Devamı

Gücer, Eskişehirspor Kulübü'nün resmi internet televizyonu olan ESES TV Online'a yaptığı açıklamada, Eskişehirspor'a transfer olmadan önce Trabzonspor ile yüksek bir maliyete anlaştığını belirterek, buna rağmen Eskişehirspor ile görüşmeye gelince hemen imzayı attığını kaydetti.

Bazen paradan daha önemli noktaların bulunduğunu ifade eden başarılı orta saha oyuncusu Gücer, "Eskişehirspor ile olan sözleşmemi de 2 yıl uzattım. Eskişehirspor önümüzdeki yıl çok daha iyi olacak. Bu takımda bulunmaktan çok mutluyum" diye konuştu.

"Emre Belözoğlu'nu çok beğeniyorum"

Gücer, profesyonel futbolcu olmadan önce sıkıntılı günler yaşadığını bildirdi. Okula yürüyerek gittiğini anlatan Gücer, şöyle konuştu: "Öğle yemeği yemiyordum. İki odalı evde 6 kişi yaşıyorduk. Gecekonduda büyüdüm. Futbolla taşınca hayatım değişti. Şimdilerde büyüdüğüm yerlere gidiyorum ve duygulanıyorum. Gecekondumuzu özlüyorum. Yaz dönemlerinde gidip bazen orada kalıyorum. Futbolcu olmak için çok çabaladım. Kendi başıma çok antrenman yaptım. Her çocuk gibi Maradona'ya hayrandım. Sokakta onun hareketlerini yapmaya çalışırdım. Şimdi, Emre Belözoğlu'nu çok beğeniyorum."

Haberin Devamı

"Futbolu Eskişehir'de bırakacağım"

Gücer, sahaya takımı için çıktığına değinerek, siyah-kırmızılı takımın taraftarlarının kendisine olana sevgisini buna bağladığını vurguladı.

Ligi iyi bir sıralamada bitiremediklerini hatırlatan Gücer, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ziraat Türkiye Kupası bütün ligi alt üst etti. Takımımız ligi 3. ya da 4. sırada bitirebilirdi. Eskişehir benim evim gibi. Taraftarın önüne çıkmak beni mutlu ediyor. Eskişehirspor büyük bir camia. Her şey daha iyi olacak. Kupayı Ediz Bahtiyaroğlu'na götürmeyi çok istiyordum. Bu yıl Türkiye Kupası'nı ya da lig şampiyonluğunu ona götüreceğiz. Bir kupa kaldırmadan buradan ayrılmak istemiyorum. Futbolu Eskişehirspor'da bırakacağım."

Yazarlar