20.04.2011 - 16:58 | Son Güncellenme:
EMRE KOŞAK - BURSA / DHA
Bursaspor'un savunmacıları İbrahim Öztürk ve Milan Stepanov, Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.
Spor Toto Süper Lig'in 30'uncu haftasında kendi sahasında Manisaspor ile karşılaşacak olan Bursaspor'un tecrübeli isimleri İbrahim ve Stepanov karşılaşma öncesi Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı. Sözü ilk alan İbrahim Öztürk, "Biz hedeften kopmamak için ikinci yarıya başlamıştık ama bizim de beklemediğimiz sonuçlar ortaya çıktı. Sonuna kadar şampiyonluğu kovalamak isterdik. Şimdi hedefimiz üçüncü olmak. Öncelikle Manisaspor maçı var. Bu maçta galip gelip puan kayıplarını telafi etmek istiyoruz. Rakibimiz Gaziantepspor ve aramızdaki puan farkı az. Bu puan farkını açmak istiyoruz. İkinci yarı iyi sonuçlar elde edemedik. Şanssız olduğumuz dönemler oldu. Şampiyon olmak isterdik ama 3'üncü sırada bitirip Avrupa'ya gitmek istiyoruz. Herkes olayın bilincinde. Dördüncü olduğumuzda Temmuz 14'te maç oynayacağız. Ama üçüncü olursak 15 gün daha atacak. Herşeyden ziyade geçen yılın şampiyonu olarak hedefimiz üçüncülük. Bu konuda daha tedbirli ve düzenli olarak kalan 5 maçı da en iyi şekilde geçmek istiyoruz" dedi.
"RESMİ TEKLİF GELMEDİ"
Kendisi hakkında çıkan transfer söylentileri ile ilgili yöneltilen soruyu yanıtlayan İbrahim, "Görüşmemiz olmadı. Baktığımız zaman menajerlerle görüşme konusunda net birşey söylemek doğru olmuyor. Resmi bir teklif olmadığı sürece konuşmada kalıyor. Kesin olması için resmi bir teklifin olması gerekiyor. Kulübe glemediği sürece, 1 yıl daha sözleşmem var Bursaspor'un çıkarlarını düşünmek zorundayım. Beşiktaş vardı. Devre arasında oldu bitti. Resmi teklif oydu. Şu an için bir teklif yok. Bursaspor ile görüşmelerimiz oluyor. Başkan ile de görüştük. Biraz rahatladıktan sonra konuşmak istiyoruz. 3'üncülüğü garantiledikten sonra yapılanma olacak. Zaten sözleşmemiz devam ediyor. Öncelikle Bursaspor olarak görüşüyoruz" şeklinde konuştu.
STEPANOV: "HER FUTBOLCU OYNAMAK İSTER"
Bursaspor'un uzun süredir forma şansı bulamayan savunma oyuncusu Stepanov ise şunları söyledi:
"Uzun süredir galibiyet alamama serimiz var. Bu Manisaspor maçı da bizim için çok önemli. Kötü gidişe son verip kazanmak isteyeceğiz. Galip gelmek istediğimiz maçlar çok daha zor oluyor. En iyi şekilde hazırlanıyoruz. Ben profesyonel futbolcuyum. Herşeyi yapıyorum. Ama oynayıp oynamama kararı hocamızın. Hocamız beni isterse en iyi şekilde değerlendirir. Tüm futbolcular oynamak ister."