Beşiktaş İbre Mitroglou'nda

İbre Mitroglou'nda

05.07.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi ön elemesi nedeniyle hızlı davranmak isteyen siyah-beyazlılar, mecburen Fulham’ın golcüsüne yöneldi. Arsenal’in, Kartal’ın gündeminde yer alan Lille’den Salomon Kalou ile ilgilenmesi, Fluminense’nin golcüsü Fred’in de hâlâ Dünya Kupası’nda olması nedeniyle tercih mecburen Mitroglou oldu.

İbre Mitroglounda

Beşiktaş, forvet konusunda mecburen Kostas Mitroglou’ya yöneldi. Şampiyonlar Ligi ön elemesinin yaklaşması nedeniyle önceliğini forvete veren siyah-beyazlılar, Fulham’ın golcüsü için çalışmalarını hızlandırdı. Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic’in, yeni golcüyü İngiltere’deki hazırlık maçlarında görmek istemesi nedeniyle, görüşmelere hız veren siyah - beyazlı yönetim, Arsenal’in Lille’deki Salomon Kalou ile ilgilenmesi, Fluminense’nin golcüsü Fred’in de hâlâ Brezilya ile birlikte Dünya Kupası’nda olması sebebiyle ibre, bir anda Mitroglou’ya döndü.

Haberin Devamı

Beşiktaş Yönetimi, birkaç güne kadar çok daha iyi bir golcü bulamaması durumunda mecburen anlaşacağı Mitroglou transferi için Fulham kulübüyle de görüşmelerini sıklaştırdı. Yunan golcüyü kiralamak yerine satmaya çalışan İngiliz kulübünün, kiralama konusunda yumuşama gösterdiği öğrenildi.

Almeida tamamen bitti

Öte yandan Beşiktaş Yönetimi, Galatasaray ile görüşen Almeida ile kesinlikle masaya oturmayacak. Bu konuda Önder Özen ve Bilic’in geri adım atmaması nedeniyle siyah - beyazlı yönetim, Portekizli oyuncuyla yeniden görüşmeyecek. Kulüpten sızan haberlere göre Almeida’nın, Galatasaray ile görüşmesinin menajer planlaması olabileceği, Beşiktaş Yönetimi’nin de “Rakibe gitmesin” gibi bir düşüncesinin bulunmadığı ifade edildi.

Haberin Devamı

Sivok-Ersan Gülüm tartıştı

Yeni sezon hazırlıklarını Almanya’nın Bielefeld şehrinde sürdüren Beşiktaş’ın dün sabahki antrenmanında Sivok ile Ersan Gülüm birbirleriyle tartıştı. Taktik çalışmasında ikisi de aynı takımda oynarken, İngilizce olarak hararetli bir şekilde tartıştılar. Bir pozisyon üzerinde tartışmaya başlayan Sivok ve Ersan, anlaşamadıkları konu için birbirlerini sert bir şekilde suçladı. İdmanda tartışan iki oyuncu, olayı fazla uzatmadı.

Şampiyonluk itirazı!

Beşiktaş’ın dün sabahki antrenmanının ardından Motta, Olcay ve yardımcı antrenör Edin, kendi aralarında bir yarışma düzenledi. İdman sahasında bulunan bir çöp kutusuna uzaktan yapılacak vuruşla topu sokmaya çalışan bu üçlüden Ramon Motta, topu ilk sokan kişi olarak günün şampiyonu oldu. Yarışmaya katılan ve topu çöp kovasına sokan Olcay Şahan ise “Diğerlerinin hakkı gelmeden şampiyon olunmaz” diyerek sonuca itiraz etti.

Bilic’ten çim teşekkürü

Bielefeld’te düzenlenen kampta bulunan Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetici Erdal Torunoğulları ile Futbol A Takımı’ndan Sorumlu Yönetici Mete Vardar, takımı bir an olsun yalnız bırakmıyor. Kamp konusunda Futbol Genel Direktörü Önder Özen ile Teknik Direktör Slaven Bilic’e yardımcı olan iki yönetici, takımla ilgili bilgileri sık sık İstanbul ile paylaşıyor. Teknik Direktör Slaven Bilic de, kamp bölgesindeki sahanın zeminini çok beğendiği için kulüp profesyonellerine teşekkür etti.

Haberin Devamı

Gölgede kalmasın!

Muhammed Demirci’yi bu sezon Kayseri Erciyesspor’a kiralayarak yeni sezonda daha tecrübeli bir Muhammed hedefleyen Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, genç oyuncuyu övdü. Futbolcunun gittiği yerde oynamasını isteyen Özen, “Muhammed gölgede değil, güneşte kalacak. Onun oynaması gerekiyor ve bunun üzerinde görüşüyoruz. Zaten patlama yaptığı andan sonra öyle devam eder. Beşiktaş’ta üzerinde çok baskı var ama gideceği yerde o kadar baskı olmayacağı için çok daha rahat oynayacak” diye konuştu.

‘Ayrılmayı düşünmedim’

Yıllardır Beşiktaş forması giydiği için takım kaptanları arasında yer alan Tomas Sivok, siyah-beyazlılardan ayrılıp ayrılmayacağı konusunda kısa bir açıklama yaptı. Kampın en çalışkan isimlerinden biri olan futbolcu, bu konunun sürekli basın tarafından gündeme getirildiğini belirterek, “Ne Önder Özen ne de Slaven Bilic, benimle bu konuda hiç konuşmadı. Beşiktaş’ta çok mutluyum. Bu konuyu sadece basın yazıyor. Bana söylenen bir şey yok. Buradan ayrılmayı hiç düşünmedim” diye konuştu.

Haberin Devamı

CENK’TEN MÜJDE!

Yeni sezon hazırlıklarını Almanya’da yaptıkları birinci etap kampıyla sürdüren Beşiktaş dünü çift idmanla geçirdi. Siyah - beyazlıların sabah ve akşam yaptığı antrenmanda taktik çalışmaları gerçekleştirildi. Kasığındaki problem nedeniyle iğne tedavisi gören Cenk Tosun ise dün düz koşulara başladı. Bu oyuncunun tedavisinin iyi gittiği öğrenilirken, hafif sakatlığı bulunan Ömer ise idmanda yer almadı. Necip, Veli ve Motta ise bireysel antrenör eşliğinde çalışırken, diğer futbolcular pas, şut ve taktik çalışması gerçekleştirdi.