Galatasaray Icardi transferinde Galatasaray'a dev rakipler! 'Görüşmeler başladı'

Icardi transferinde Galatasaray'a dev rakipler! 'Görüşmeler başladı'

16.04.2023 - 16:15 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın sezon başında PSG'den kiraladığı Mauro Icardi attığı gollerle kısa sürede taraftarın sevgilisi oldu. Galatasaray, Arjantinli yıldızın bonservisini almak için PSG ile görüşmelere başladı fakat sarı-kırmızılılar, Icardi transferinde tek başına kalmayacak.

Icardi transferinde Galatasaraya dev rakipler Görüşmeler başladı

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Kayserispor maçında yaptığı hat-trick ile sezonun en önemli maçları öncesi eski formunu yakalama sinyalleri verdi. Arjantinli yıldız bu sezon Galatasaray'ın Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir ile oynadığı karşılaşmalarda gösterdiği performanslarıyla ön plana çıkmıştı.

Haberin Devamı

Icardi, Beşiktaş'a 2 gol atarken Kadıköy'de son dakika attığı golle skoru tayin etmişti. Icardi ligde Başakşehir karşısında 1 gol 2 asistle oynamıştı. Arjantinli golcü Galatasaray'ın Trabzonspor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada da 1 gol 1 asist üretmişti. 

Icardi transferinde Galatasaraya dev rakipler Görüşmeler başladı

Attığı gollerle Galatasaray taraftarının kısa sürede sevgilisi haline gelen Icardi'nin sarı-kırmızılılardaki geleceği henüz netlik kazanmadı. Galatasaraylı idareciler, Kayserispor maçının ardından Nef Stadı'nda PSG yönetimiyle görüşme gerçekleştirdi.

Fransa'dan Le Parisien de Galatasaray ile PSG arasındaki transfer görüşmelerinin başladığını ve Icardi'nin 10 milyon Euro bonservis bedeliyle Galatasaray'a transfer olacağını iddia etmişti. Galatasaray, Icardi için görüşmelere başladı fakat bu transfer yalnız değil... Sarı-kırmızılılar, Arjantinli yıldızı kadrosuna katabilmek için Avrupa devleriyşe yarış halinde olacak. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

Haberin Devamı

RASHICA VE ICARDI KALMAK İSTİYOR

Kayserispor’u 6-0 yenerek şampiyonluk yolunda net bir mesaj veren ve büyük moral bulan Galatasaray’da performanslarıyla dikkat çeken Icardi ve Rashica’dan müjdeli haber geldi.

Kayseri maçında hat-trick yapan ve ligde 12 gol, 7 asistlik bir istatistiğe ulaşan Icardi ile beraber yine bu sezonun flaş isimlerinden Rashica’nın kiralık olarak forma giydikleri sarı-kırmızılı kalmaya kararlı oldukları belirtildi.

Teknik direktör Okan Buruk ve Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur ile görüşen iki oyuncu da kariyerlerini sarı-kırmızılı takımda sürdürmek istediklerini söyledi. İki futbolcu ile ilgili en önemli durumun, futbolcuların vereceği karar olduğunu düşünen sarı-kırmızılılar bu durumun bonservis pazarlığında ellerini güçlendireceğini planlıyor.

Galatasaray’ın Icardi’nin bonservisi için PSG’ye 10-12 milyon euro arasında bir rakamı ödemeye hazır olduğu, yine Rashica için ise Norwich City’ye 5-6 milyon euro arasında bir ücret önereceği vurgulandı. Ancak Icardi’nin yıllık maaşı, Galatasaray standartlarının üzerinde... Arjantinli oyuncunun garanti ücretinin bu sezon 6 milyon 750 bin euro olduğu açıklanmıştı. Rashica ise net 1.5 milyon euro kazanıyor. Diğer taraftan sözleşmesinde opsiyon maddesi bulunan Mertens de önümüzdeki sezon Galatasaray forması giymeye devam edecek.

Haberin Devamı

Icardi transferinde Galatasaraya dev rakipler Görüşmeler başladı

ICARDI'YE ÖVGÜLER YAĞDI

Galatasaray’ın sahasında Kayserispor’u 6-0 yendiği karşılaşmada 3 gol birden atarak hat-trick yapan Mauro Icardi, Fransa ve Arjantin basınında öne çıkan isim oldu.

Fransa basınından L’Equipe, ‘Türkiye’de lider Galatasaray’da Mauro Icardi, gollerini atmaya devam ediyor” diye yazdı. Canal Plus’ın yayınında da “Icardi, Galatasaray’da golleriyle parlamaya devam ediyor. Galatasaray’da başarılı bir sezon geçiren forvet oyuncusu, Kayserispor maçında hat-trick yaptı” ifadelerini kullandı.

Foot-Sur7 haber sitesi de, “Galatasaray’ın teknik direktörü, Icardi ile devam etmek istiyor, Paris’e mesaj var” dedi.

Orange Sports kanalı da “Icardi’ye hat-trick için 39 dakika yetti” yorumunda bulundu.

Icardi’nin ülkesi Arjantin’de de yıldız isim ön plandaydı. Ole’nin haberinde, “Icardi, Galatasaray’da yıldızlaşıyor, 3 gol birden attı” derken Clarin Sports, “Mauro Icardi, hat-trick yaparak Galatasaray’a farklı galibiyeti getiren isim oldu” başlığını kullandı.

Haberin Devamı

Icardi transferinde Galatasaraya dev rakipler Görüşmeler başladı

NEF STADI'NDA GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ

Galatasaray'ın Kayserispor'u 6-0 mağlup ettiği maçta hat-trick yapan Mauro Icardi'nin tapusunun alınması için görüşmeler başladı. Arjantinli yıldızın bonservisini elinde bulunduran PSG idarecileri dün oynanan maçı Nef Stadyumu'nda takip etti. Karşılaşma sonunda gece geç saatlere kadar süren görüşmede Icardi'nin bonservisi için sıkı pazarlık yapıldı.

Bilindiği gibi Fransız basınından Le Parisien'de de hafta arasında Mauro Icardi'nin 10 milyon Euro karşılığında Galatasaray'ın oyuncusu olacağı yazılmıştı. Bu iddiaların ardından 29 yaşındaki yıldız forvetin Sarı Kırmızılılar'da kalma ihtimali kuvvetlendi.

İTALYAN BASINI DUYURDU: GALATASARAY, ICARDI TRANSFERİNDE YALNIZ DEĞİL

Galatasaray'da Mauro Icardi'nin geleceği henüz netlik kazanmamışken İtalyan basınından üst üste transfer iddiaları gelmeye devam ediyor. Calciomercato'nun haberine göre Galatasaray, Icardi'nin bonservisini almak için PSG ile görüşmelere başlasa da bu transferde yalnız kalmayacak. Habere göre Mauro Icardi ve ailesinin İtalya'dan gelecek teklifleri de değerlendirmeye alacakları iddia edilirken İtalya'ya dönüşün Icardi içni gizli bir hayal olduğuna vurgu yapıldı.

Haberin Devamı

Icardi transferinde Galatasaraya dev rakipler Görüşmeler başladı

Haberde bazı İtalyan takımlarının yaz transferin döneminde ihtiyaçları doğrultusunda forvet transferi gerçekleştirebileceğini ve Icardi'nin doğal adaylar arasında olduğu belirtildi.

Milan ve Juventus'un Mauro Icardi için uzun süredir girişimlerde bulunduğu belirtildi. Juventus'ta Milik'in gelecek sezon takımda kalmasına kesin gözüyle bakılırken Kean için Everton'a yapılacak ödeme, siyah-beyazlıları Icardi transferi için düşündüren başlıca etken olarak okuyuculara aktarıldı.

Vlahovic'in takımdan ayrılma ihtimaline karşın Icardi'nin Juventus için ana hedef olması bekleniyor.

Mauro Icardi için Napoli ve Roma'nın da ilgi gösterbileceği kaydedildi.

Icardi transferinde Galatasaraya dev rakipler Görüşmeler başladı

Yazarlar