Galatasaray Icardi ve Wanda Nara'dan olay paylaşım!

Icardi ve Wanda Nara'dan olay paylaşım!

21.03.2023 - 11:08 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, Wanda Nara'yı görmek için Arjantin'e gitti. Birlikte yemek yiyen ikilinin paylaşımları, sosyal medyada büyük ses getirdi.

Icardi ve Wanda Naradan olay paylaşım

Galatasaray'a transfer olduğundan beri magazin basınında da büyük bir ilgi ile takip edilen Icardi ve Wanda Nara, bir dargın bir barışık ilişkileri ile manşetlerden düşmüyor. İkili son dönemde paylaştıkları fotoğraflar ile gündem olmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

ICARDI İSTANBUL GECELERİNDE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ
Bu sezon Galatasaray'ın en ilgi çekici transferlerinden biri olan Mauro Icardi, özel yaşamıyla da gündeme gelmeye devam ediyor. Yıldız futbolcu İstanbul gecelerinde yakalanmıştı. Eşi Wanda Nara ile 'ayrılık' ve 'barışma' haberleriyle kafa karıştıran golcü, Kuruçeşme'de çapkınlık turunda objektiflere takılmıştı. Görüntülenmemek için taktik yapan Icardi'nin çabası yeterli olmamıştı

KONYA YENİLGİSİ SONRASI ELEŞTİRİ
Sarı-kırmızılı futbolcuların kötü bir dönemden geçen Konyaspor’u hafife aldıkları ve ‘nasıl olsa kazanırız’ gözüyle karşılaşmaya baktıkları ileri sürülmüştü. Yine Lucas Torreira’nın bütün hafta magazinel konularla gündeme gelmesi de teknik patron Okan Buruk’un planlarını bozdu. Torreira hasta değil, moralsizdi. Buruk da futbolcusunu bu nedenle yedek soyundurdu. Yine özel hayatıyla gündeme gelen Mauro Icardi’nin de Konya’da etkisiz kalması dikkatlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

Icardi ve Wanda Naradan olay paylaşım

WANDA İÇİN ARJANTİN' GİTTİ
Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Wanda Nara ile buluşmak için ülkesine gitti. İlişkileri gündemden düşmeyen ikiliden sürpriz fotoğraf geldi. Her adımı olay olan Wanda Nara, sosyal medyadan Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Icardi ile fotoğraf paylaştı ve "Randevum" notunu düştü.
Daha sonra bir başka fotoğraf paylaşan Nara, "Bütün ailem için makarna yapmam gerekiyor. Bugün aşçıyım ve yarın Masterchef'im" yorumu yazdı.

Bu iki paylaşım kısa zamanda binlerce beğeni ve yorum aldı.