Galatasaray Icardi yokluğunda bile Galatasaray'a katkı sağladı!

Icardi yokluğunda bile Galatasaray'a katkı sağladı!

28.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da, Antalya karşılaşmasına saatler kala Icardi'ye gelen ceza, takımı kenetledi. Teknik Direktör Okan Buruk, "Bu ceza bile nasıl bir yapıyla rekabet ettiğimizi gösteriyor. İşimiz çok zor. Kazanarak en güzel yanıtı verelim" dediği öğrenildi

Icardi yokluğunda bile Galatasaraya katkı sağladı


Galatasaray’da Mauro Icardi’ye verilen ceza herkesi kenetlendirdi. Antalya maçı öncesi Arjantinli yıldıza PFDK’dan verilen 1 maçlık cezanın Florya’da ana gündem olduğu öğrenildi. Bu gelişme üzerine önce takım kaptanları Kerem Aktürkoğlu ile Muslera’nın arkadaşlarıyla bir toplantı yaparak, "Bugün Icardi için çıkıp oynamalı ve kazanmalıyız” dedikleri belirtildi.

Maçtan önce takımla toplantı yapan Teknik Direktör Okan Buruk’un ise, "Bu ceza bile nasıl bir yapıyla rekabet ettiğimizi gösteriyor. İşimiz çok zor. Bu nedenle çok iyi motive olup mücadele etmeliyiz. Icardi belki sahada olmayacak ama size destek olacak. Kazanarak en güzel yanıtı verelim” diye konuştuğu bildirildi.
Galatasaraylı oyuncuların bu motivasyon ve psikolojiyle Antalyaspor maçına çıktıkları belirtildi 

Haberin Devamı

NDOMBELE DÖNDÜ
Galatasaray’da Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Karagümrük maçının hazırlıkları dün başlarken, iyileşen Ndombele takımla beraber çalışmada yer aldı. Henüz sakatlıktan kurtulamayan Serge Aurier ve Hakim Ziyech ise fizyoterapist ve atletik performans uzmanları eşliğinde bireysel olarak çalıştı.

GALATASARAY ELENDİ FİKSTÜR DEĞİŞTİ
Türkiye Futbol Federasyonu, 29. hafta programında değişikliğe gitti. Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nden elenmesi nedeniyle, daha önce 10 Mart Pazar günü saat 16.00'da oynanacağı duyurulan Galatasaray - Çaykur Rizespor maçı, 8 Mart Cuma saat 20.00'ye, 8 Mart Cuma günü saat 20.00'de oynanacağı duyurulan İstanbulspor - Kasımpaşa karşılaşması ise 10 Mart Pazar saat 16.00'ya alındı.

Haberin Devamı

DERBİYE 1914 CİM-BOMLU
İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu, 3 Mart Pazar günü Tüpraş Stadı'nda oynanacak olan Beşiktaş - Galatasaray derbisi için toplandı. Kurul, karşılaşmaya bin 914 sarı-kırmızılı taraftarın alınmasına karar verdi.

Yazarlar