Futbol İddaa'da Günün En Çok Oynanan Maçları

İddaa'da Günün En Çok Oynanan Maçları

29.06.2022 - 14:38 | Son Güncellenme:

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

İddaada Günün En Çok Oynanan Maçları

Haka – Kuopion: 2.5 Üst

Haberin Devamı

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Haka – Kuopion mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %27’si karşılaşmanın 2.5 üst olacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Efe Şahin’in Tercihi

Kupion milli takım arasından sonra biraz temposunu kaybetmiş gibi gözüküyor. Fakat kupa maçları tek ayaklı maçlar olduğu için eski temposunu görmemiz çok muhtemel. Bu maçtan sonra ligde de Helsinki ile liderlik maçına çıkacak olmaları onları zorlayacaktır fakat ligin telafisi var o nedenle bu maçı ne olursa olsun kazanmak isteyecekler. Tim Vayrynen üç maç aradan sonra tekrar gol attı ve bence bunun devamı gelecektir. Haka bu sezon oyun olarak beklentilerin çok uzağında kaldı o nedenle onların pek şansı olduğunu düşünmüyorum.

Haberin Devamı

Inter Turku - HJK Helsinki: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Inter Turku - HJK Helsinki mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %9’u karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Efe Şahin’in Tercihi

Helsinki milli aradan sonra oldukça kötü bir başlangıç yaptı ve oynadığı iki maçı da kaybetti. Savunması ile öne çıkan ekip inanılmaz hatalar yapıyor. Gol yedikten sonra da takımda genel bir panik havası hakim oluyor ve maçı kaybediyorlar. Daha önce ligde Helsinki'yi 4-0 ile geçen Inter Turku bu maçta yine rakibini oldukça zorlayacaktır. Çekişmeli bir maç olmasını bekliyorum. Karşılıklı gol olacağını düşünüyorum.

Changchun Y – Zhejiang: 2.5 Alt

İddaa programının Çin Süper Lig bülteninde günün öne çıkan maçı Changchun Y – Zhejiang mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %5’i karşılaşmanın 2.5 alt olacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Can Koçak’ın Tercihi

Son maçlarından iyi skorlar ayrılan takımlar karşılaşıyor. Tek mağlubiyetini 4. haftada alan Changchun, son 2 maçından 4 puan topladı. Zheijang ise geç açıldı. İlk 4 maçtan 2 puan aldılar, sonrasındaki 2 maçtan ise galibiyetle ayrıldılar. Son 5 maçlarının 4'ü karşılıklı gole sahne oldu. Bu deplasmanda da hem gol atarlar hem de gol yerler.

Haberin Devamı