UEFA Avrupa Ligi İddaa'da Günün En Çok Oynanan Maçları

İddaa'da Günün En Çok Oynanan Maçları

27.10.2022 - 13:56 | Son Güncellenme:

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

İddaada Günün En Çok Oynanan Maçları

Fenerbahçe – Rennes: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Fenerbahçe – Rennes mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %27’si karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Halil Demirkan’ın Tercihi

Grup liderliği için oldukça kritik bir mücadele. Kazanan ekip ikili averaj sebebiyle lider olarak gruptan çıkacak. Fenerbahçe oldukça iyi bir hava yakaladı ve taraftarı önünde lider olarak gruptan çıkmanın hedefinde olacak. Rennes de bu sezon yakaladığı form ile kolay teslim olmayacaktır. Fransa'daki mücadelede olduğu gibi yine gollü bir mücadele izleyeceğimizi düşünüyorum. Beraberlik ihtimali de değerlendirilebilir.

Kızıl Yıldız – Trabzonspor: Maç Sonucu 2

Haberin Devamı

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Kızıl Yıldız – Trabzonspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %21’i karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Trabzonspor son dönemde toparlandı ve üst üste iyi sonuçlar alarak özgüven kazandılar. Fakat bordo mavili takım halen rakiplerine çok fazla pozisyon veriyor. Sivasspor ve Beşiktaş maçların da bunu gördük. Kızılyıldız skorer bir takım. Trabzonspor’a karşı 10 kişi kalmalarına rağmen gol atmışlardı. Yine iki takımın da skora katkı verdiği bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum. KG Var tercihi ideal.

Fiorentina – Başakşehir: Maç Sonucu

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan Fiorentina – Başakşehir mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %26’sı karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Cengiz İzmitli’nin Tercihi

Fiorentina, İtalya Serie A'da çok kötü. Son 4 maçta sadece 1 puan toplayabildi ama UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu'nda son 2 maçını firesiz geçince 7 puanla 2. sıraya kuruldu. Orta alandan Youssef Malah, sağ açık Nicolas Gonzalez ve sol açık Riccardo Sottil sakat... Başakşehir'de ise Philippe Keny ve Alexandru Epureanu, UEFA listesinde yok; Ahmed Touba ve Mesut Özil sakat. Fenerbahçe maçında cezası nedeniyle oynayamayan Youssouf Ndayishimiye ilk 11'deki yerine geri dönecek... Zorlu maçta ikinci yarı gollerine yöneleceğim. Başakşehir'in deplasmanda oynadığı son 4 resmi maçın 3'ünde devreye "0-0" eşitlikle girdik. Emre Belözoğlu önce (ilk yarı) rakibi durdurup, sonra (ikinci yarı) kazanmayı deneyecektir.

Haberin Devamı

 

Yazarlar