Konferans Ligi İddaa'da günün en çok oynanan maçları

İddaa'da günün en çok oynanan maçları

31.08.2023 - 12:46 | Son Güncellenme:

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

İddaada günün en çok oynanan maçları

Twente – Fenerbahçe: 2.5 Üst

Haberin Devamı

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı TwenteFenerbahçe mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %29’u karşılaşmanın 2.5 üst olabileceğini düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Faruk Nergiz’in Tercihi

Ben ilk maçta Fenerbahçe’nin rakip 10 kişi kalmasa da kazanacağını düşünüyordum ve kırmızı kart ile birlikte fark da geldi. Sarı lacivertliler rahat çıkacağı Hollanda deplasmanında yine hücumu öncelik alan bir anlayışla oynar. Twente de prestij mücadelesi vereceğinden gollü bir maç izleriz diye düşünüyorum. 2.5 gol barajı aşılacaktır.

Beşiktaş - Dinamo Kiev: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Beşiktaş - Dinamo Kiev mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %24’ü karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Esat Soydabircan’ın Tercihi

Beşiktaş deplasmanda oynanan maçı Bakhtiyar'ın son dakikada attığı golle kazanarak avantajlı bir şekilde bitirdi. Masuaku'nun sakatlığı devam ediyor. Ghezzal iyileşti ancak ismi UEFA listesinde yer almıyor. Kiev'de Yarmolenko'nun durumu belirsiz. Şenol Güneş ve Mircea Lucescu'nun kapışmasında, taraftar desteğini arkasına alacak olan Beşiktaş, avantajlı görünse de Kiev yabana atılamaz. Karşılıklı gollerin gelmesini bekliyorum. Konferans Ligi'nde gruplara kalacak takım ise Beşiktaş olur.

Adana Demirspor - KRC Genk: 2.5 Üst

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan Adana Demirspor - KRC Genk mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %11’i karşılaşmanın 2.5 üst olabileceğini düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Safa Can Konuksever’in Tercihi

Mavi Şimşekler, ilk Konferans Ligi macerasında adeta masal gibi bir yoldan Play-Off turuna geldi. Cluj eşleşmesinde Adana'daki nefes kesen zafer akşamı, yine Osijek karşısındaki 5-1'lik gövde gösterisi mükemmeldi. Adana Demirspor buraya kadar hep evindeki güçlü oyunla ilerledi. Genk ise Avrupa arenasında daha tecrübeli bir ekip. Üstelik 2-1'in avantajına sahipler. Yine de Mavi-Lacivertli temsilcimizin mutlaka bir gol bulacağını düşünüyorum. Genk'in de buna karşılık vermek adına zaman zaman risk alacağı kanaatindeyim. Tercihim KG Var...

Haberin Devamı

 

Yazarlar