Fenerbahçe Igor Tudor, Fenerbahçe'nin yıldızının peşinde! Fransız basını duyurdu

Igor Tudor, Fenerbahçe'nin yıldızının peşinde! Fransız basını duyurdu

21.12.2022 - 09:47 | Son Güncellenme:

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya'yı çalıştıran Igor Tudor'un Fenerbahçe'nin yıldızının peşinde olduğu iddia edildi. İşte detaylar...

Igor Tudor, Fenerbahçenin yıldızının peşinde Fransız basını duyurdu

Fenerbahçe’nin birçok oyuncusu, transferin gözdesi konusunda. Geçen sezon yakaladığı çıkışı bu sene bir üst seviyeye taşıyan yıldız, birçok takımın takibi altında.

Haberin Devamı

OCAK'TA KAPISINI ÇALACAK

Özellikle Atletico Madrid ve Napoli, başarılı orta saha oyuncusunu yakından takip ediyor. İki takımın da ocak ayında Fenerbahçe’nin kapısını çalması bekleniyor.

TALİP ÇIKTI

Fransız basınında yer alan haberlere göre Crespo’ya bir talip daha çıktı: Marsilya... Mavi-Beyazlılar, teknik direktör Igor Tudor tarafından kadro dışı bırakılan Gerson’u ara transfer döneminde satmaya hazırlanıyor. Brezilyalı oyuncunun eski takımı Flamengo’ya ya da Marsilya’da kendisiyle çalışan Jorge Sampaoli’nin şu anda görev yaptığı Sevilla’ya gitmesi bekleniyor.

GERSON'UN PARASI FENERBAHÇE'YE

Marsilya’nın, Gerson’u sattıktan sonra yerini Crespo ile doldurmak istediği belirtildi. Fransız ekibi, Gerson için ödediği rakam olan 20 milyon Euro’ya oyuncuyu göndermenin hesaplarını yapıyor. Bu transferden elde edilecek gelirin büyük bölümünün, Fenerbahçe’nin Portekizli yıldızı için kullanılacağı kaydedildi.

Haberin Devamı