Konyaspor İlhan Palut: Oyunumuz tatmin edici değildi!

İlhan Palut: Oyunumuz tatmin edici değildi!

09.01.2024 - 23:46 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 16'ncı haftasında ertelenen maçta Beşiktaş'a 4-0 mağlup olan Rizespor'da teknik direktör İlhan Palut açıklamalarda bulundu.

İlhan Palut: Oyunumuz tatmin edici değildi

Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Süper Lig'in 16'ncı haftasında Beşiktaş'a 4-0 kaybettikleri mücadele sonrası konuştu.

Haberin Devamı

Karşılama sonrası maçı değerlendiren İlhan Palut, “Biz daha önce Beşiktaş’ın tam aksine iyi bir periyot yakalamış olsak da sahada çok iyi olmamız gerektiğini konuşmuştuk. Böyle takımların bir yerde reaksiyon göstereceğini biliyorduk. Maçı, 'Top bizde ve rakipte olduğu zamanlar' diye 2'ye ayırmak istiyorum. Top bizde iken rakibin 3’üncü bölgesinde çok adamla var olabildik ama ceza sahası ve çevresinde gerekli güçlü kalışı başaramadık. Elimize fırsatlar geçti ama değerlendiremedik. Defansif olarak Beşiktaşlı oyuncuların aksiyonuna karşılık vermekte başarısız olduk; bu başarısızlık da skora yansıdı. Maçın kırılma anı için bir gole ihtiyacımız vardı; oyunumuz tatmin edici değildi. Bugün defansif manada çıkaracağımız birçok ders var. Bunları halledip, önümüzdeki Adana Demirspor maçına hazırlanacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı