Rizespor İlhan Palut'tan Beşiktaş açıklaması! Teklif aldı mı?

İlhan Palut'tan Beşiktaş açıklaması! Teklif aldı mı?

01.05.2024 - 16:39 | Son Güncellenme:

Çaykur Rizespor'un başarılı Teknik Direktörü İlhan Palut, A Spor'a Beşiktaş maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

İlhan Paluttan Beşiktaş açıklaması Teklif aldı mı

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, cuma günü Beşiktaş'la oynayacakları maç öncesi konuştu.

Haberin Devamı

Ligdeki durumlarını değerlendiren İlhan Palut, "Biz 2 hafta önce daha avantajlıydık. Bugün son 4 maç ve bir adım dezavantajlı duruma düştük. Çok yakın puanlar. Telafi etme mecburiyetinde olan takım durumuna geldik. Ankaragücü maçını kazansak, çok önemliydi. Yeni duruma odaklanacağız. Hata yapma lüksümüz son derece az" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de cuma günü Beşiktaş ile oynayacakları maç sorulan Palut, "Beşiktaş büyük bir takım ve deplasmanda oynayacağız. Zor bir maç. Beşiktaş'ın kötü havayı dağıtmak için bir reaksiyonu olacak. Beşiktaş'a büyük saygı duyarak kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız. İyi bir sonuç almak için uğraşacağız" cevabını verdi.

BEŞİKTAŞ'TAN TEKLİF ALDI MI?

Adı daha önce Beşiktaş ile anılan 47 yaşındaki teknik adam, siyah-beyazlılardan hiç resmi teklif alıp almadığı yönündeki sorunun ardından, "Beşiktaş maçımız var ona hazırlanıyoruz. Rizespor, Beşiktaş deplasmanında en başarılı nasıl olur, günün konusu bu" sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

BÜYÜK TAKIM HAYALİ

Beşiktaş'tan bağımsız olarak büyük takımlar için kendisine bir süre belirleyip belirlemediği yönünde soru sorulan İlhan Palut, "Tabii ki bu iş yükseldikçe zor. Baskı arttıkça daha da zor. Ben hiçbir göreve talip değilim, talip olmam. En zor görev hangisiyse ben ona hazırım. Endişelerim yok, bu konuda kendime güvenim tam. Ama telaşım yok. Burada, Rize'de, bugün üretebiliyorum. 'Hiç mi en tepedeki yarışın içinde olmak istemezsiniz?' diye soracak olursanız, zamanı gelince ondan da bir çekincem yok. Ama bugün tüm konsantrem Rizespor. Böyle konuşmalar, böyle söylemler, insanı gün içindeki konsantrasyonun koparma potansiyeline sahip. O yüzden konsantrasyonum Rizespor'da" açıklamasında bulundu.