Basketbol İlk kupa basketbol

İlk kupa basketbol

05.06.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ali Koç önderliğinde yeni bir döneme başlayan Fenerbahçe’de büyük bir fırsat kapıda duruyor.

İlk kupa basketbol

Ali Koç önderliğinde yeni bir döneme başlayan Fenerbahçe’de büyük bir fırsat kapıda duruyor. Şu anda spor branşları arasında devam eden tek takım Fenerbahçe Doğuş, basketbol liginde finale hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Tofaş ile karşılaşacak sarı-lacivertli basketbol takımı, üst üste 3. sezonunda şampiyonluk kupasını almayı amaçlıyor. Final etabına da favori olarak çıkan Zeljko Obradovic ve ekibi, Ali Koç öncülüğünde kupaya kavuşmak isteyecek.

Aziz Yıldırım liderliğinde sezona başlayıp, son yıllarda da büyük başarılar yakalayan sarı-lacivertli basketbol takımı, şimdi ise Ali Koç ile yeni bir sayfa açıyor.

Biletlere büyük ilgi

Sarı-lacivertli kulüpte Ali Koç’un başkanlığa gelmesiyle Fenerbahçe taraftarların da heyecanı arttı. Yeniden büyük bir mutluluk yaşayan sarı-lacivertlilerde Tofaş’la bugün oynanancak basketbol final serisinin ilk maçına çıkarken, ciddi bir taraftar desteği alacak.

Bilet satışlarına yoğun ilgi gösterilirken, uzun bir aradan sonra Ataşehir’de de kalabalık bir tribün olacak. Geçtiğimiz yarı final serisinde Banvit’e karşı tribünler boş kalmış ve coach Zeljko Obradovic’ten tepki toplamıştı.

Haberin Devamı

İlk kupa basketbol

Yazarlar