Skorer İlk sınav Ümitler'in

İlk sınav Ümitler'in

19.08.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

11 yıl sonra Ankara'da

İlk sınav Ümitlerin






"İkinciliği düşünmem"
MOLDOVA ile yarın oynanacak karşılaşma öncesinde Ankara'da basın toplantısı düzenleyen A Milli Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, iyi futbol oynayıp, Ankara seyircisine galibiyet armağan edeceklerini belirtti. 2004 Avrupa Şampiyonası'na mutlaka katılacaklarını vurgulayan Güneş, "İkinciliği hiç düşünmedim. Tüm hesaplarım, grup liderliği üzerine. İngiltere maçı, Türk futbol tarihinin en önemli maçı olacak. Ama bunu söylerken Liechtenstein da unutulmamalı" diye konuştu.

"Geleceğimiz garantide"
KAPILARININ herkese açık olduğunu vurgulayan Güneş, "Formunu sürdüren oyuncuyu kesmem. Bu genç de olsa, yaşlı da olsa fark etmez" dedi. Güneş şöyle devam etti: "A ve Ümit Milli Takımı olarak çetin bir yarışa girdik. O yüzden oynatmayı düşünmediğim gençleri yanımda oturtmak yerine, Ümit Milli Takım'da görev yapmasını sağlarım. Fransa'da gösterdik ki, geleceğimiz garantide. Portekiz'e gidip, Dünya'ya kendimizi göstermemiz lazım."

RAŞİT Çetiner yönetimindeki Ümit Milli Takımımız bugün Moldova'nın gençleriyle karşı karşıya gelecek. 17.45'te Ankara Cebeci Stadı'ndaki mücadeleyi Zafer Önder İpek, Cem Satman, Mustafa Sönmez hakem üçlüsü yönetecek. TRT 1 maçı naklen yayınlayacak.

ANKARA, 11 yıl sonra A Milliler'i konuk ediyor. Son olarak 28 Ekim 1992'de San Marino'yu 4-1 yendiğimiz maçta 19 Mayıs Stadı'na çıkan Ay-Yıldızlılar, bugüne kadar Başkent'te oynadığı 28 karşılaşmanın 12'sini kazandı, 10'unda ise mağlup oldu.



Ay - Yıldızlı ekibimiz Moldova maçı hazırlıklarına dün başladı. 19 Mayıs Stadı'ndaki çalışmaya tüm futbolcular katılırken idmanı seyreden Başkan Haluk Ulusoy'u Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay ile MHK Başkanı Bülent Yavuz ziyaret etti. Bu arada millilerimizin yarın giyeceği Nike formalarınınüzerinde rakip ve maçın tarihi yazılı olacak.



SPOR


SAĞA SOLA BAKMAM!
At yarışları
Avrupa Ligleri
Kaya gibi sağlam
2. LİG puan durumu
Hido mönüsü!
Düello Milliler'in
İki testiden biri
Geleceğe yatırım
Luciano'dan davet
Önce tebrik sonra azar
Trabzon karıştı
Güneş ışık saçtı
Hamit baskı altında!
Hedef olimpiyat
Üniversiteliler ava çıkıyor
Kalbimize gömdük
Hagi transfer peşinde
Pehlivanlara ceza yolda
Haber turu...
Yüzündeki o ifade