Voleybol Imoco'da Daniele Santarelli kararı resmen açıklandı

Imoco'da Daniele Santarelli kararı resmen açıklandı

24.05.2024 - 16:02 | Son Güncellenme:

Filenin Sultanları'nın başantreörü Daniele Santarelli'nin Imoco'daki geleceği resmen belli oldu.

Imocoda Daniele Santarelli kararı resmen açıklandı

Geçtiğimi sezonu 4’te 4 ile tamamlayan Imoco Volley Conegliano’da başantrenör Daniele Santarelli ile 2024/2025 sezonu için sözleşme imzalandı.

Haberin Devamı

2017/2018 sezonundan beri Imoco Volley Conegliano’nun başantrenörlüğünü üstlenen Santarelli, yeni sezonda da İtalyan ekibinin başarısı için sahaya çıkacak.

İtalyan hoca açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Hala buradayım ve elimizden gelenin en iyisini yapmak, eve başka kupalar getirmek için İtalya ve Avrupa'da uzun süre mücadele edebileceğimize inanıyoruz. Birçok zorluğun olduğu yeni bir sayfa açıyoruz, ancak bu seviyedeki bir şirket, olağanüstü bir kadro ve İtalya'daki bir numaralı izleyici ile hikayemize devam etmek için hala yüksek hedeflerimiz var. Kulübe ve tüm taraftarlara güvenleri, sevgileri ve Palaverde'mizde gelecek sezon için aldıkları randevular için teşekkür ediyorum!"

Daniele Santarelli, Imoco Volley Conegliano ile; 2 kez FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası Şampiyonluğu, 2 kez CEV Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu, 6 kez İtalya Ligi Şampiyonluğu, 5 kez İtalya Kupası Şampiyonluğu ve 6 kez İtalya Süper Kupası Şampiyonluğu yaşadı.

Haberin Devamı