Diğer "İnananlar kazanır"

"İnananlar kazanır"

26.04.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Erkekler Voleybol Ligi’nde kupayı kaldıran Halkbank’ın Genel Müdür Yardımcısı ve Spor Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu hem Avrupa’da hem Türkiye’de başarı yakaladıklarını söyledi, “Bu şampiyonluk bir takım zaferidir” dedi.

İnananlar kazanır

ÖZEL RÖPORTAJ - RAGIP TEKİN

Haberin Devamı

Erkekler Voleybol Ligi’nde 7. lig şampiyonluğunu elde eden Halkbank’ta Genel Müdür Yardımcısı ve Spor Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu başarı reçetesini verdi, “Unutulmasın ki, zaferleri inananlar kazanır” dedi.

Sezon başında Şampiyonlar Kupası’nı müzesine götüren, normal sezonu da 51 puanla ilk sırada tamamlayan mavi-beyazlılar Final Grubu maçlarında 15 puan toplayarak zirveye çıktı. Başkent ekibi, İtalyan antrenör Lorenzo Bernardi yönetiminde, Türk yıldızlar ile Bulgar Sokolov ve Polonyalı Kubiak’ın yanına sezon başında yabancı sporcu kontenjanına İtalyan pasör Travica, Fransız Le Roux, Hollandalı Kooy’u da transfer ederek starlardan oluşan kadrosuyla bu zafere imza attı.

Şampiyonluk öyküsünü MİLLİYET’e anlatan Genel Müdür Yardımcısı ve Spor Kulübü Başkanı Süleymanoğlu ciddi bir çalışma sonrası bu başarıya ulaştıklarının altını çizerek, “Bu şampiyonluk bir takım zaferidir. Şampiyonlar Ligi’nde de pes etmedik. Avrupa’nın devleriyle oynuyorsunuz. Bu kolay bir şey değil. Ama, yatırım yaptık ve karşılığını alıyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Yatırıma devam edeceklerinin de altını çizen Süleymanoğlu, “Biz elde ettiğimiz sonuçlarla hem Türkiye’de hem Avrupa’da adımızı duyurmayı başardık. Böylece Türkiye’nin haklı gururu ve temsilcisi olduk. Zaten yola çıkarken buna inanmıştık” ifadelerini kullandı.

Yazarlar