Galatasaray İngiliz basınından Weghorst'a şaşırtan benzetme: Dinozor

İngiliz basınından Weghorst'a şaşırtan benzetme: Dinozor

11.01.2023 - 12:31 | Son Güncellenme:

İngiliz basını, Manchester United'ın Ronaldo'nun boşluğunu doldurmayı düşündüğü Hollandalı golcü için çok konuşulacak benzetme yaptı.

İngiliz basınından Weghorsta şaşırtan benzetme: Dinozor

Beşiktaş'ta gözler Wout Weghorst'a çevrildi. Manchester United'la anlaşan Hollandalı golcü için bonservis durumu beklenmeye başladı. Bonservisi Burnley'de bulunan futbolcu için siyah-beyazlılara talep ettiği bedelin verilmesi durumunda transferin gerçekleşmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

'NESLİ TÜKENMEK ÜZERE OLAN SANTRFOR TÜRÜ'

Burnley formasıyla İngiltere'de 20 maçta forma giyen oyuncu 2 gol, 3 asiste imzasını atmıştı. Weghorst, İngiliz medyasında, nesli tükenmek üzere olan santrfor türü olarak olarak 'dinozor' şeklinde tasvir edildi. 1.97 boyundaki golcü oyuncu modası geçmiş bir forvet olarak gösterilirken, ManU tarafından takımdan ayrılan Cristiano Ronaldo'nun yerini doldurmak üzere düşünülmesi ortaya ilginç bir durum çıkardı.

İngiliz basınından Weghorsta şaşırtan benzetme: Dinozor

MESSI VE ARKADAŞLARINA ECEL TERLERİ DÖKTÜRDÜ

2022 Dünya Kupası'ndaki performansı Wout Weghorst'un Premier Lig'in dev ekibinin radarına girmesini sağladı. Çeyrek finalde Arjantin'e karşı iki gol birden atması, sonrasında kupayı kaldıracak Messi ve arkadaşlarına o maçta ecel terleri döktürmesi, dünya futbolunun gündemine girmesine neden oldu. Ronaldo'nun ayrılmasının ardından elindeki tek santrfor seçeneği olarak Anthony Martial kalan Kırmızı Şeytanlar, Beşiktaşlı futbolcuyu doğan boşluğu dolduracak isim olarak tespit etti.

Haberin Devamı