Euro 2020 İngiltere-Almanya EUR0 2020 maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Kazanan takım çeyrek finale yükselecek!

İngiltere-Almanya EUR0 2020 maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Kazanan takım çeyrek finale yükselecek!

29.06.2021 - 10:17 | Son Güncellenme:

İngiltere-Almanya maçı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. EURO 2020'de son 16 turu maçında bu akşam İngiltere ve Almanya Webley'de karşı karşıya gelecek. Kazanan takım adını çeyrek finale yazdıracak. Bu maçın hemen ardından oynanacak olan İsveç-Ukrayna maçı oynanacak. İngiltere-Almanya maçının galibi İsveç-Ukrayna maçının galibi ile çeyrek finalde karşı karşıya gelecek.

İngiltere-Almanya EUR0 2020 maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda Kazanan takım çeyrek finale yükselecek

İngiltere-Almanya maçı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. EURO 2020'de son 16 turu maçları bu akşam oynanacak olan iki maç ile sona erecek. İngiltere-Almanya maçını kazanan takım adını çeyrek finale yazdıracak ve İsveç-Ukrayna maçının galibi ile çeyrek finalde eşleşecek. Erken final olarak adlandırılan maçlar arasında yer alan İngiltere Almanya maçında bir takım EURO 2020 hayallerine veda edecek. Peki İngiltere-Almanya maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

İNGİLTERE ALMANYA MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

İngiltere-Almanya maçı bu akşam saat 19:00'da başlayacak. Wembley'de oynanacak olan mücadele Hollanda'lı hakem Danny Makkelie düdük çalacak. Mücadele TRT 1 ekranından naklen ve şifresiz olarak ekrana gelecek

KAZANAN TAKIM İSVEÇ-UKRAYNA MAÇININ GALİBİ İLE EŞLEŞECEK

İngiltere-Almanya maçında adını çeyrek finale yazdıran takım İsveç-Ukrayna maçının galibi ile eşleşecek.