Trabzonspor İngiltere, Onuachu'yu konuşuyor! 'İçindeki Ibrahimovic'i ortaya çıkardı'

İngiltere, Onuachu'yu konuşuyor! 'İçindeki Ibrahimovic'i ortaya çıkardı'

11.11.2023 - 11:20 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'un bu sezon renklerine bağladığı Paul Onuachu, Konyaspor karşısında bulduğu sansasyonel gol ile adından söz ettirmeyi başardı. İngilitere basını da yıldız futbolcunun golüne kayıtsız kalamadı. İşte detaylar...

İngiltere, Onuachuyu konuşuyor İçindeki Ibrahimovici ortaya çıkardı

Süper Lig'in 12. haftasının açılış maçında Trabzonspor, Konyaspor'u 2-1'le geçti. Bordo-Mavililer'in golleri Paul Onuachu'dan gelirken Nijeryalı forvetin ikinci golü İngiltere basınında yankı buldu.

Haberin Devamı

'İÇİNDEKİ IBRAHİMOVİC'İ ORTAYA ÇIKARDI'

Daily Mail'de yer alan habere göre Onuachu, Zlatan Ibrahimovic'e benzetilerek golün güzelliğine dikkat çekildi. Haberde şu ifadeler kullanıldı:

"Paul Onuachu, Cuma günü Konyaspor ile oynadıkları lig karşılaşmasında Trabzonspor'a galibiyet kazandıran akrobatik bir gol atarak içindeki Zlatan Ibrahimovic'i ortaya çıkardı."

IBRAHİMOVİC'İN GOLLERİNE BENZETİLDİ

Onuachu'nun golü aynı zamanda Ibrahimovic'in Euro 2004'te ülkesi adına oynarken İtalyan file bekçisi Gianluigi Buffon'u avladığı gole ve 2013-14 sezonunda PSG'nin Bastia'ya karşı aldığı 4-0'lık galibiyetteki harika golüne benzetildi.

SEZON BAŞINDA TRANSFER OLDU

Southampton'ın 18 milyon euro bonservis ödeyerek kadrosuna kattığı Paul Onuachu, İngiliz ekibinde beklentileri karşılayamamasının ardından Trabzonspor'a kiralık olarak transfer oldu.

Haberin Devamı

Nijeryalı golcü bordo-mavili ekipte ise adeta kendini buldu. Trabzonspor ile 8 maça çıkan Onuachu bu maçlarda 6 gol ve 1 asistlik performans gösterdi.

Yazarlar