Galatasaray İngiltere'den Okay Yokuşlu iddiası: Galatasaray ilgileniyor

İngiltere'den Okay Yokuşlu iddiası: Galatasaray ilgileniyor

06.09.2023 - 11:11 | Son Güncellenme:

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'ın yerli rotasyonu için gündemine aldığı Okay Yokuşlu hakkında İngiltere'den yeni iddia ortaya atıldı.

İngiltereden Okay Yokuşlu iddiası: Galatasaray ilgileniyor

Championship ekiplerinden West Bromwich Albion forması giyen ve beklenen performansa ulaşamayan Okay Yokuşlu'nun Galatasaray'a transfer olacağı iddiaları güçlenmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

''Galatasaray'ın ilgisi var''

West Bromwich muhabiri Adrian Goldberg, yaptığı açıklamada, "Okay Yokuşlu tam bir hayal kırıklığı oldu. Ancak Süper Lig devi Galatasaray onunla ilgileniyor. Türkiye'de transfer dönemi halen açık. Bu transferin gerçekleşeceğine dair duyumlar var" ifadelerini kullandı.

''Okay Yokuşlu, az süre alıyor''

Goldberg, 29 yaşındaki oyuncunun 90 dakika sahada kalması gerektiğini belirtti. Yaptığı açıklamada, ''Okay Yokuşlu'nun daha fazla süre alması gerekiyor. Burada olmasa da gideceği takımda fazla süre alarak kendini tekrardan gösterebilir'' dedi.

Okay Yokuşlu kimdir?

Okay Yokuşlu, 9 Mart 1994 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Futbola da burada başladı. Karşıyaka altyapısında yetişen Okay, daha sonra sırasıyla Altay, Kayserispor, Trabzonspor forması giydikten sonra 2018'de 6 milyon Euro'ya Celta Vigo'ya transfer oldu.

Haberin Devamı

Yazarlar