İspanya La Liga Iniesta'dan depresyon itirafı: Yaşama isteğimi kaybetmiştim

Iniesta'dan depresyon itirafı: Yaşama isteğimi kaybetmiştim

26.10.2022 - 20:03 | Son Güncellenme:

Barcelona efsanesi Andres Iniesta kariyeriyle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Vissel Kobe'de forma giyen Iniesta depresyona girdiğini itiraf etti.

Iniestadan depresyon itirafı: Yaşama isteğimi kaybetmiştim

Barcelona efsanesi Andres Iniesta kariyeriyle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Iniesta daha öncesinde depresyona girdiğini itiraf etti.

Haberin Devamı

JAPONYA'YA TRANSFER OLDU
Barcelona'nın efsane oyuncusu Andres Iniesta, 2018 yılında Japonya'nın Vissel Kobe takımına transfer olmuştu.

Kariyeri boyunca Barcelona forması giyen 38 yaşındaki futbolcu, takımdan ayrılırken düzenlediği basın toplantısında gözyaşlarını tutamamıştı. Tecrübeli futbolcu, yıllık 27 milyon dolar kazanıyor.

Iniestadan depresyon itirafı: Yaşama isteğimi kaybetmiştim

DEPRESYONA GİRDİĞİNİ AÇIKLADI
Vissel Kobe forması giyen Andres Iniesta, 2009 yazında 26 yaşında hayatını kaybeden yakın arkadaşı Dani Jarque'nin vefatının ardından depresyona girdiğini açıkladı.

Bir röportaj veren İspanyol yıldız, konuyla ilgili olarak, "Günün en güzel zamanlarında haplarımı alıp uyumaya gidiyordum. Yaşama isteğimi kaybetmiştim. Karıma sarılıyordum ama yastığa sarılmak gibiydi, hiçbir şey hissetmiyordum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Iniestadan depresyon itirafı: Yaşama isteğimi kaybetmiştim

Iniesta ayrıca, "Terapiye gitmeye devam ediyorum çünkü kendimi bulmam gerekiyor. Profesyonellerin, akıl hastalığı ve depresyon hakkında konuşmalarını dinlemekten keyif alıyorum. Zamanla hayat size depresyonun ve akıl hastalığının herkesi etkileyebileceğini gösteriyor. Bunu maddi şeylerle ilgisi yok. Her şeye sahip olabilirim ama hayatın sorunlarıyla yüzleşmek hala zor" dedi.

GÖRÜNTÜSÜ DİKKAT ÇEKTİ
Yıldız oyuncu, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Iniesta'nın paylaşımında, oyuncunun beyazlamış saçları ve yaşlı görüntüsü dikkat çekti.

Ancak yıldız oyuncunun dış görünüşü yaşlı dursa da rakip oyuncular karşısında dirençli oyunu oldukça dikkat çekiyor.

 

Yazarlar