Şampiyonlar Ligi Inter - Real Madrid: 0-1

Inter - Real Madrid: 0-1

15.09.2021 - 20:38 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Inter ile Real Madrid karşı karşıya geldi. Karşılaşma konuk ekibin 1-0'lık galibiyetiyle tamamlandı.

 

Inter, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nun ilk hafta maçında Real Madrid ile karşılaştı. Mücadele 1-0'lık Real Madrid üstünlüğüyle sona erdi. Real Madrid'in golünü 90'ıncı dakikada Rodrygo kaydetti.

Haberin Devamı

INTER - REAL MADRİD: 0-1 (İKİNCİ YARI OYNANIYOR)

GOL: 90' Rodrygo

İLK 11'LER

Inter: Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Darmian, Barella, Brozovic, Çalhanoglu, Perisic; Dzeko, Lautaro Martínez

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Militao, Nacho, Alaba; Fede Valverde, Casemiro, Modric; Lucas Vázquez, Benzema, Vinicius.

'VİNİCİUS JUNİOR'A ÖZEL ÖNLEM ALACAĞIZ'

Dev maç öncesi Inter'in teknik direktörü Simone Inzaghi açıklamalarda bulundu. Real Madrid'in formda ismi Vinicius Junior'a özel olarak önlem alacaklarını belirten Inzaghi, "Vinicius Junior, harika bir dönem geçiriyor. Sadece ona odaklanırsak Karim Benzema, Eden Hazard ve Rodrygo gibi isimleri unutabiliriz. Ama şüphesiz Vinizius Junior için özel önlem alacağız" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

'ANCELOTTİ HARİKA BİR TEKNİK DİREKTÖR'

Real Madrid'in İtalyan teknik direktörü Carlo Ancelotti hakkında da övgü dolu ifadeler kullanan Simone Inzaghi, "Ancelotti, futbol tarihinin en başarılı teknik direktörlerinden biri. O harika bir teknik direktör ve onunla futbol hakkında konuşmak bir zevk. Takımını nasıl organize edeceğini çok iyi biliyor" dedi.

Yazarlar