Basketbol Ioannis Sfairopoulos: "Burada oynamak çok zor"

Ioannis Sfairopoulos: "Burada oynamak çok zor"

16.11.2017 - 00:32 | Son Güncellenme:

Olympiakos Başantrenörü Ioannis Sfairopoulos, 90-83 kazandıkları Fenerbahçe Doğuş maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Ioannis Sfairopoulos: Burada oynamak çok zor

Olympiakos Başantrenörü Ioannis Sfairopoulos, uzatmada 90-83 kazandıkları Fenerbahçe Doğuş maçının ardından çok zor bir deplasmanda çok önemli bir galibiyet aldıklarını bildirdi.

Haberin Devamı

"Burada bu taraftara ve hocaya karşı oynamak çok zor"

Avrupa şampiyonu takımı yendiklerini ifade eden Sfairopoulos, "Burada bu taraftara ve hocaya karşı oynamak çok zor. Fenerbahçe Doğuş ilk yarının sonunda 31-30 öndeyken o kadar tecrübeli takım ki 10 sayı öne geçmeyi başardı. Devre arasında oyuncularla savunmada ve hücumda daha agresif olmamız gerektiğini konuştuk. 3. çeyreğe çok iyi başladık, savunmamız ve dış atışlarımız çok iyiydi. Son çeyrekte az farkla öne geçtik, sonlarda kötü hücum edince maç uzatmaya gitti." yorumunu yaptı.

Maç uzatmaya gidince inançlarını kaybetmediklerini söyleyen tecrübeli başantrenör, "Uzatma bölümünde savunmada ve hücumda çok iyi oynadık. Sonunda öne geçmeyi başardık ve kazanmayı hak ettik. Maçtan sonra oyuncularla konuştum ve böyle devam etmemiz gerektiğini söyledim." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı