Fenerbahçe İrfan Can Eğribayat: Rakip taraftarlar bana küfretti

İrfan Can Eğribayat: Rakip taraftarlar bana küfretti

18.08.2023 - 00:12 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Maribor'u 3-0'lık skorla geçtiği müsabakanın ardından İrfan Can Eğribayat açıklamalarda bulundu.

İrfan Can Eğribayat: Rakip taraftarlar bana küfretti

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında Maribor'u 3-0 mağlup eden Fenerbahçe'de İrfan Can Eğribayat soruları cevapladı. Sarı-lacivertlilerde ilk Avrupa maçına çıktığını belirten genç file bekçisi, "İlk Avrupa maçımdı bu. Buralara gelebilmek için çok çalıştım, çok çabaladım. İlk maçımda penaltı kurtarmak ayrı bir mutluluk oldu. Tabii ki kurtarışlar oldu ama takımca kazandık. İnşallah böyle devam ederiz. Hem Avrupa'da hem ligde böyle başarılı sonuçlarla devam ederiz" dedi.

Haberin Devamı

Kurtardığı penaltıyla ilgili gelen soruya İrfan Can Eğribayat, "Her maçtan önce penaltılara çalışıyoruz. Yüzde 80 sağa vuruyormuş oyuncu. İstatistiklere güvendim ve sağa atladım. Kurtarışlar tabii ki oldu ve olması için kaledeyiz. Fenerbahçe beni sağolsun bunları yapabilmem için beni transfer etti. Ben büyük Fenerbahçe'ye yakışmak için elimden geleni yapacağım" cevabını verdi.

İrfan Can Eğribayat yaşanan olaylarla ilgili, "İkinci yarı ben daha kaleye giderken rakip taraftarlar direkt bana İngilizce küfür etmeye başladı. Sakin olun dedim. Devam ettiler. Çakmak attılar. Vida attılar. Atabilirsiniz dedim. Bizim taraftarlarımıza da ilk saldıranlar onlarmış" açıklamasını yaptı.

Yazarlar