Kasımpaşa Isaksson: İbrahimovic beni şaşırtmıyor

Isaksson: İbrahimovic beni şaşırtmıyor

31.10.2013 - 10:17 | Son Güncellenme:

Kasımpaşa'nın başarılı kalecisi Andreas İsaksson, İbrahimovic'e övgüler yağdırdı.

Isaksson: İbrahimovic beni şaşırtmıyor

Kasımpaşa'nın başarılı kalecisi Andreas İsaksson, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu maçında Portekiz'i yenerek Dünya Kupası'na katılmak istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Lider Fenerbahçe'nin ardından 18 puanla ikinci sırada bulunan Kasımpaşa'da tek hedef; Avrupa Kupaları'na gidebilmek. Lige güzel bir başlangıç yapan ve son olarak kendi evinde Trabzonspor'u 3-2 yenerek Spor Toto Süper Lig'de ikinciliğe kadar yükselen lacivert-beyazlıların tecrübeli kalecisi Andreas İsaksson, Cihan Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu.

Zirveye çok yakın olan Kasımpaşa'nın ligde iyi gittiğini ifade eden İsaksson, bazı maçlarda kötü oynadıklarını ama netice olarak işlerin iyi gittiğini belirtti.

Kasımpaşa'nın geçtiğimiz sezona göre daha fazla gol yemesini değerlendiren İsveçli kaleci İsaksson, "Nerden kaynaklanıyor bilmiyorum. Ama şunu diyebiliriz ki bu sezon daha çok ataktayız. Geçen sezon ise biraz daha kontratak takımıydım. Ondan dolayı olabilir." diye konuştu.

Haberin Devamı

Kasımpaşa'nın şampiyonluk şansını değerlendiren Andreas İsaksson, "Herkes şampiyon olmak ister tabi. Ama bizim şu an ilk hedefimiz Avrupa'ya gitmek. Bu yüzden onu bırakmadan eğer şampiyon olabiliyorsak bunu da ikinci planda görebiliriz." ifadelerini kullandı.

2014 Dünya Kupası Avrupa Grup Eleme maçlarında, 20 puanla grupları ikinci sırada tamamlayarak play-off'da Portekiz ile eşleşen İsveç Milli Takımı'nın şansını da değerlendiren milli kaleci, "Çok güzel ve zor bir maç olacağına inanıyorum. Bize karşı bir Portekiz olacak. Ama kesinlikle biz de bu Dünya Kupası'na katılmak istiyoruz." yorumunda bulundu.

"İBRAHİMOVIC ÇOK YETENEKLİ BİR OYUNCU"

İsveç Milli Takımı'ndan arkadaşı olan Zlatan İbrahimovic'in, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde dört gol birden atmasına hiç şaşırmadığını söyleyen İsaksson, "Hiç şaşırmadım ve maalesef son milli maçtan bu yana birbirimizle de konuşamadık. Ama şaşırtmıyor yaptıkları. Çünkü kendisinin çok iyi bir futbolcu olduğunu biliyorum." dedi.

Ligdeki yerini koruyup çıkışını sürdürmek isteyen Kasımpaşa'nın bu hafta deplasmanda oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçını da değerlendiren İsaksson, şu ifadeleri kullandı: "Bu maçı her zamanki gibi kazanmamız lazım. Bütün maçlar zor ama bu maça deplasmanda olduğu için daha fazla konsantre olmamız lazım."

Haberin Devamı

(CİHAN)

Yazarlar