Diğer Işıklı sporcular ödüllerini aldı

Işıklı sporcular ödüllerini aldı

19.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

FMV Işık Okulları ve kulübünde spor yaparak başarıya ulaşan, milli takım forması giyen 268 sporcu, 40 antrenör ödüllerini aldı. Gecede FMV Yönetim Kurulu Başkanı Av. A.Akın Süel ile FMV Işık Spor Başkanı Zeynep Sezerman bir konuşma yaptı.

Işıklı sporcular ödüllerini aldı

FMV Işık Okulları ve FMV Işık Spor Kulübü’nde spor yaparak başarıya ulaşan ve milli takım forması giyen genç sporcuların ödüllendirildiği ‘Işıklı Sporcular Gecesi’ FMV Işık Okulları Ayazağa Yerleşkesi’nde gerçekleşti. Tören, FMV Yönetim Kurulu Başkanı Av. A.Akın Süel ve FMV Yönetim Kurulu Genel Sekreteri ve FMV Işık Spor Kulübü Başkanı Zeynep Sezerman’ın konuşmasıyla başladı.

Süel, Işıklı sporculara hitaben, “Esasen spor; centilmenlik, arkadaşlarını sevme, birbirine destek olma, bazen beraber sevinme, bazen de beraber hüznü paylaşmadır. Buradan kazandığınız dostluklar yıllarca sürecektir. Spordaki başarılarınız yanında sakın derslerinizi ihmal etmeyin” diye konuştu.

Sezerman ise şu ifadeleri kullandı: “Geleceğe yön verecek nesiller yetiştirmek için hiç durmadan çalışıyoruz. Önce iyi insan yetiştirmek felsefemiz paralelinde amacımız öğrencilerimizi sadece lise ve üniversite sınavlarına değil hayatın kendisine hazırlamak.”

Haberin Devamı

Törende, 22 branşta dereceye girmiş 268 sporcuya ve 40 antrenöre ödülleri takdim edildi. Geceye; Işık Camiasına büyük gurur yaşatan Işıklı 17 Milli sporcu ve 8 milli antrenör de katıldı.

Rangers'ın Avrupa Ligi'nde finale uzanan mükemmel serüveni

 

Yazarlar