Milli Takım Işıl Alben'den ilk maç yorumu

Işıl Alben'den ilk maç yorumu

17.07.2014 - 15:17 | Son Güncellenme:

Işıl Alben, 2014 FIBA Kadınlar Dünya Şampiyonası'nda ilk maçta karşılaşacakları Fransa’dan iyi bir sonuç alarak turnuvaya güzel başlamak istediklerini dile getirdi.

Işıl Albenden ilk maç yorumu

A Milli Kadın Basketbol Takımı oyuncusu Işıl Alben, 2014 FIBA Kadınlar Dünya Şampiyonası'nda ilk maçta karşılaşacakları Fransa’dan iyi bir sonuç alarak turnuvaya güzel başlamak istediklerini dile getirdi.
2014 FIBA Kadınlar Dünya Şampiyonası için hazırlıklarına İstanbul’da başlayan A Milli Kadın Basketbol Takımı, 27 Eylül-5 Ekim tarihlerinde Ankara ve İstanbul’da düzenlenecek olan turnuva öncesi tam kadro olarak bugün basınla buluştu.
Işıl Alben, daha önce kazandıkları tüm başarıları yurt dışında kazandıklarını ve ilk defa Türkiye'de düzenlenecek olan bu şampiyonada taraftar desteğini pozitif kullanmaları gerektiğini belirterek, “Ankara'da daha önce olimpiyat elemesi oynamıştık. Biz çok eminiz ki Ankaralı basketbol severler bizi orada coşkuyla karşılayacak. Onların güzel enerjilerine çok ihtiyacımız olacak. Ama grupta da hedef maçımızla başlıyoruz açıkçası. Fransa maçı oynayacağız. Bizim için çok önemli olacak. Çünkü o geri kalan eşleşmelerimizde de çok etkili olacak. Umuyorum ki çok güzel bir sonuç alıp çok güzel başlayacağız şampiyonaya” dedi.
Kadın basketbol takımının uzun yıllardır formasını giyen tecrübeli ismi Nevriye Yılmaz ise tüm konsantrasyonlarıyla turnuvaya odaklandıklarını ve başarıyı hedeflediklerini dile getirerek, “Ankara ve İstanbul’da oynayacakları karşılaşmalarda taraftarların desteğini beklediklerinin altını çizen 34 yaşındaki Pivot, "Sakatlık yaşamazsak güzel bir netice alacağımızı düşünüyorum. Geriden gelen arkadaşlara yer açmak için ise bu turnuvanın ardından milli takım kariyerime son vereceğim” açıklamalarında bulundu.